HTML komutu çalışmıyor

woax

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar <ul class="navbar-nav ML-Auto"> yazıyorum, menüdeki ana sayfa yazısını sola kaydırmak için fakat hiçbir değişiklik olmuyor. Nerede yanlış yapıyorum?

1608836047591.png

1608836068245.png

Arkadaşlar <ul class="navbar-nav ML-Auto"> yazıyorum, menüdeki ana sayfa yazısını sola kaydırmak için fakat hiçbir değişiklik olmuyor. Nerede yanlış yapıyorum?

Eki Görüntüle 799072

Eki Görüntüle 799076
Dostum div'ine id verirken id kısmına navbar-anasayfa yazman yeterli. Sadece data-target kısmında " # " bu işareti kullanmalısın.

Eki Görüntüle 799072

Eki Görüntüle 799076
Bootstrap 5 ile birlikte margin left right olayları galiba margin start end olarak değişti. Bootstrap 5 kullanıyorsan ms ve me kısaltmalrını kullanabilirsin.

Dostum div'ine id verirken id kısmına navbar-anasayfa yazman yeterli. Sadece data-target kısmında " # " bu işareti kullanmalısın.

Bootstrap 5 ile birlikte margin left right olayları galiba margin start end olarak değişti. Bootstrap 5 kullanıyorsan ms ve me kısaltmalrını kullanabilirsin.
Hocam yaptım da işe yaramadı. Aynı hala.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı