C cinar112 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 311 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #1 HTML'de Kullanıcı adı ve şifre yazan yeri orta tarafa yani çubuğun ortasına getirmek istiyorum ama pozisyonunu ayarlamak için ona bir etiket tarzı bir şey vermem gerek. Onu nasıl yapabilirim?
HTML'de Kullanıcı adı ve şifre yazan yeri orta tarafa yani çubuğun ortasına getirmek istiyorum ama pozisyonunu ayarlamak için ona bir etiket tarzı bir şey vermem gerek. Onu nasıl yapabilirim?
Çözüm Ecmel 11 Ağustos 2022 @cinar112 CSS:Panoya kopyala div{ display:inline-block; float:right; } div > label{ float:left; } Vermen gereken kodlar bunlar. Lakin label ve div'e class verirsen daha sağlıklı olur. Sayfadaki başka taglar da etkilenmesin diye.
@cinar112 CSS:Panoya kopyala div{ display:inline-block; float:right; } div > label{ float:left; } Vermen gereken kodlar bunlar. Lakin label ve div'e class verirsen daha sağlıklı olur. Sayfadaki başka taglar da etkilenmesin diye.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 11 Ağustos 2022 #2 Yazılara float: left verdiniz mi CSS'den? Daha iyi yardımcı olmamız için kod paylaşmanız daha iyi olacaktır. Artı 0 Eksi
Yazılara float: left verdiniz mi CSS'den? Daha iyi yardımcı olmamız için kod paylaşmanız daha iyi olacaktır.
KS KS C cinar112 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 311 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #3 Ecmel dedi: Yazılara float: left; verdiniz mi CSS'den? Daha iyi yardımcı olmamız için kod paylaşmanız daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Sadece bunlar var kod olarak. Artı 0 Eksi
Ecmel dedi: Yazılara float: left; verdiniz mi CSS'den? Daha iyi yardımcı olmamız için kod paylaşmanız daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Sadece bunlar var kod olarak.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 11 Ağustos 2022 #4 cinar112 dedi: Eki Görüntüle 1482539 Sadece bunlar var kod olarak. Genişletmek için tıkla... <div align="right"> yazan yerdeki "right" değerini "left" yaparsanız olur. Artı 0 Eksi
cinar112 dedi: Eki Görüntüle 1482539 Sadece bunlar var kod olarak. Genişletmek için tıkla... <div align="right"> yazan yerdeki "right" değerini "left" yaparsanız olur.
KS KS C cinar112 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 311 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #5 Ecmel dedi: <div align="right"> yazan yerdeki "right" yazısını "left" yaparsanız olur. Genişletmek için tıkla... Sitenin tamamı böyle onu left yaparsam en sola gitmez mi ? Artı 0 Eksi
Ecmel dedi: <div align="right"> yazan yerdeki "right" yazısını "left" yaparsanız olur. Genişletmek için tıkla... Sitenin tamamı böyle onu left yaparsam en sola gitmez mi ?
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 11 Ağustos 2022 #6 @cinar112 istersen <label> taglarına float:left verebilirsin. Yerinde olsam div'e de class atayıp özellik verirdim. Artı 0 Eksi
@cinar112 istersen <label> taglarına float:left verebilirsin. Yerinde olsam div'e de class atayıp özellik verirdim.
KS KS C cinar112 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 311 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #7 Ecmel dedi: @cinar112 istersen <label> taglarına float:left verebilirsin. Yerinde olsam div'e de class atayıp özellik verirdim. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Artı 0 Eksi
Ecmel dedi: @cinar112 istersen <label> taglarına float:left verebilirsin. Yerinde olsam div'e de class atayıp özellik verirdim. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 11 Ağustos 2022 #8 @cinar112 CSS:Panoya kopyala div{ display:inline-block; float:right; } div > label{ float:left; } Vermen gereken kodlar bunlar. Lakin label ve div'e class verirsen daha sağlıklı olur. Sayfadaki başka taglar da etkilenmesin diye. Artı 0 Eksi Çözüm
@cinar112 CSS:Panoya kopyala div{ display:inline-block; float:right; } div > label{ float:left; } Vermen gereken kodlar bunlar. Lakin label ve div'e class verirsen daha sağlıklı olur. Sayfadaki başka taglar da etkilenmesin diye.