Wix.com'dan rastgele seçtiğim bir şablon/sayfaya bakarak aynısını yapmaya çalıştım, büyük ölçüde yaptığımı düşünüyorum fakat bir türlü tamamen ortalayamadım gitti şu menüyü,
Yazdığımda benim monitörümde ortalanmış gibi gözüküyor ama bugün okul atölye bilgisayarında sayfayı açtığımda aynı fotoğraftaki gibi tam ortalanmamış halde. Bu problemi nasıl çözebilirim? Yazdığım kodlar burada
Siz soldan 20% boşluk bırakıyorsunuz. Content küçüldüğü zaman da sola kaymış gibi duruyor. Yani responsive bir ortalama değil.
Tavsiyem display: flex ve justify-content: center ile yapmanız.
Örnekleri mevcut.
Siz soldan 20% boşluk bırakıyorsunuz. Content küçüldüğü zaman da sola kaymış gibi duruyor. Yani responsive bir ortalama değil.
Tavsiyem display: flex ve justify-content: center ile yapmanız.
Örnekleri mevcut.
Tavsiyem display flex ve justify-content: center ile yapmanız.
Örnekleri mevcut.
Yaptım fakat center tagındaki gibi sola doğru oluyor yani kod çalışmıyor sanırım. Diğer divlere de display vermemiz veya farklı bir kod yazmamız gerekiyor mu ?
Yaptım fakat center tagındaki gibi sola doğru oluyor yani kod çalışmıyor sanırım. Diğer divlere de display vermemiz veya farklı bir kod yazmamız gerekiyor mu ?
Düzeltme: Kodu düzgün yazamamışım zamanında herhalde. Şimdi denediğimde oldu, denemeden önce divlerin yapısı ve CSS kodlarım biraz dağınıktı bugün tamamen onunla uğraştım zaten, sorun çözüldü teşekkürler .