Çözüldü HTML Navigation Bar tam ortalanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci :)
Wix.com'dan rastgele seçtiğim bir şablon/sayfaya bakarak aynısını yapmaya çalıştım, büyük ölçüde yaptığımı düşünüyorum fakat bir türlü tamamen ortalayamadım gitti şu menüyü,

[CODE lang="css" title="kod"]position:absolute;
left:20%;[/CODE]

Yazdığımda benim monitörümde ortalanmış gibi gözüküyor ama bugün okul atölye bilgisayarında sayfayı açtığımda aynı fotoğraftaki gibi tam ortalanmamış halde. Bu problemi nasıl çözebilirim? Yazdığım kodlar burada

1637604152618.png

1637604187282.png

Son düzenleme:
Çözüm
Siz soldan 20% boşluk bırakıyorsunuz. Content küçüldüğü zaman da sola kaymış gibi duruyor. Yani responsive bir ortalama değil.
Tavsiyem display: flex ve justify-content: center ile yapmanız.
Örnekleri mevcut.
Hocam <center></center> tagleri arasına alıp dener misiniz?
Dediğiniz gibi yaptığımda tamamen sola geldi tüm div.

Siz soldan 20% boşluk bırakıyorsunuz. Content küçüldüğü zaman da sola kaymış gibi duruyor. Yani responsive bir ortalama değil.
Tavsiyem display flex ve justify-content: center ile yapmanız.
Örnekleri mevcut.
Yaptım fakat center tagındaki gibi sola doğru oluyor yani kod çalışmıyor sanırım. Diğer divlere de display vermemiz veya farklı bir kod yazmamız gerekiyor mu ?

Dediğiniz gibi yaptığımda tamamen sola geldi tüm div.
Düzeltme: Kodu düzgün yazamamışım zamanında herhalde. Şimdi denediğimde oldu, denemeden önce divlerin yapısı ve CSS kodlarım biraz dağınıktı bugün tamamen onunla uğraştım zaten, sorun çözüldü teşekkürler :).

1638389931625.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı