justkebabb Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #1 1 tane ders seçtikten sonra 3 adet not girişi yapılır ve desten geçip geçmediği, ortalama, ve seçilen dersi gören bir sayfa yapmak istiyorum. Formu HTML'den islemi PHP'den post metoduyla bağlayacağım.
1 tane ders seçtikten sonra 3 adet not girişi yapılır ve desten geçip geçmediği, ortalama, ve seçilen dersi gören bir sayfa yapmak istiyorum. Formu HTML'den islemi PHP'den post metoduyla bağlayacağım.
Çözüm dgknbzglu 28 Mart 2023 Akşama hazırlayayım işini dostum, şimdi yoğunum. Tekrar merhaba, anca müsait olabildim. Buyur drive linkini paylaşıyorum altta. Ayrıca YouTube: Google Drive - PHP Not.zip Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @justkebabb
Akşama hazırlayayım işini dostum, şimdi yoğunum. Tekrar merhaba, anca müsait olabildim. Buyur drive linkini paylaşıyorum altta. Ayrıca YouTube: Google Drive - PHP Not.zip Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @justkebabb
dgknbzglu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 54 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 28 Mart 2023 #2 Akşama hazırlayayım işini dostum, şimdi yoğunum. Tekrar merhaba, anca müsait olabildim. Buyur drive linkini paylaşıyorum altta. Ayrıca YouTube: Google Drive - PHP Not.zip Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @justkebabb Son düzenleme: 29 Mart 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Akşama hazırlayayım işini dostum, şimdi yoğunum. Tekrar merhaba, anca müsait olabildim. Buyur drive linkini paylaşıyorum altta. Ayrıca YouTube: Google Drive - PHP Not.zip Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @justkebabb