Çözüldü HTML sayfası bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DorukEfex

Decapat
Daha fazla  
Kodumda sadece bu sekılde. Diğer sayfaları baglayabılıyorum başka bir bilgisayarda kullanırsam sorun cıkarıcaktır. Nasıl duzeltebılırım? Normal baglama seklınde denedım ama olmadı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-10 164148.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-10 164148.png
    3,1 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kodumda sadece bu sekılde. Diğer sayfaları baglayabılıyorum başka bir bilgisayarda kullanırsam sorun cıkarıcaktır. Nasıl duzeltebılırım? Normal baglama seklınde denedım ama olmadı.

Basit. Site dosyalarını bir klasörde topla. Örneğin bir sayfadan bir sayfayı bağlayacaksın diyelim yapacağın iş <a href="iletisim.html"> yapman yeterli butona.
Öncelikle Türkçe karakter konusunda düzeltme yapman gerekebilir, \Web Sitem\ arasında ki boşluk etik değil iletişim.html değil de iletisim.html tarzı taglar daha uygun olur.

Basit. Site dosyalarını bir klasörde topla. Örneğin bir sayfadan bir sayfayı bağlayacaksın diyelim yapacağın iş <a href="iletisim.html"> yapman yeterli butona.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı