Çözüldü HTML sitesinin URL yapısı nasıl değiştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

WrathKronos

Hectopat
Daha fazla  
HTML kullanarak yaptığım web sitesinin URL yapısını değiştirmek istiyorum. Mesela index.html ana sayfa olarak gözüksün, bunu nasıl yapmam gerekiyor. Yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Teşekkürler hocam şu an öyle yapmaya çalışıyorum. FileZilla'dan sunucuma bağlanıp. Htaccess oluşturdum. İzlediğim videolarda görüyorum kodu yazıp kaydedince anlık olarak sunucuda da değişiyor ben yapamadım. Ben değişiklik yapınca sunucudan dosyayı silip yenisini yüklüyorum. Sunucuya anlık nasıl kaydederim bilginiz var mı?

Hangi hostingi kullanıyorsunuz infinityfreede aynı sıkıntı vardı bende de.
Mesela infinityfree kullanıyorsanız accountsdan hesabınıza girince file Manager var onu da kullanabilirsiniz. Oradan. Htaccess oluşturup içini doldurabilirsiniz.
Diğer konunuzuda gördümde kod olarak.

Kod:
RewriteEngine On.

RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]
RewriteRule ^iletisim$ iletisim.html [NC,L]
RewriteRule ^anasayfa$ index.html [NC,L]

Böyle deneyin bir de.
Htaccess dosyasıyla yapabilirsin en mantıklısı bu olacak gibi.

Teşekkürler hocam şu an öyle yapmaya çalışıyorum. FileZilla'dan sunucuma bağlanıp .htaccess oluşturdum. İzlediğim videolarda görüyorum kodu yazıp kaydedince anlık olarak sunucuda da değişiyor ben yapamadım. Ben değişiklik yapınca sunucudan dosyayı silip yenisini yüklüyorum. Sunucuya anlık nasıl kaydederim bilginiz var mı?

Teşekkürler hocam şu an öyle yapmaya çalışıyorum. FileZilla'dan sunucuma bağlanıp. Htaccess oluşturdum. İzlediğim videolarda görüyorum kodu yazıp kaydedince anlık olarak sunucuda da değişiyor ben yapamadım. Ben değişiklik yapınca sunucudan dosyayı silip yenisini yüklüyorum. Sunucuya anlık nasıl kaydederim bilginiz var mı?

Mesela infinityfree kullanıyorsanız accountsdan hesabınıza girince file Manager var onu da kullanabilirsiniz. Oradan. Htaccess oluşturup içini doldurabilirsiniz.

Kod:
RewriteEngine On.

Böyle deneyin bir de.

Çözüm

Kod:
RewriteEngine On.

Böyle deneyin bir de.

Siteyi bir şirket için yaptım onlarda deepsoft diye bir yerden hosting hizmeti almış orada da dediğiniz gibi bir şey yok. Şimdi attığınızı deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı