HTML ve CSS en iyi nereden öğrenilebilir?

acan1

Centipat
11. sınıf bilişim bölümündeyim, web tabanlı uygulama dersinde HTML öğrendik ve CSS'e geçtik. Sınavını bugün olduk ve bildiğimi zannettiğim sınavda hiçbir şey bilmediğimi anladım. Sınav başladı, hoca bir resim verdi, onun sitesini yapacaktık ama ben nasıl başlayacağımı, ne kullanacağımı bilemedim, kilitlendim kaldım.

Asıl sinirimi bozan şey bence bunun hocanın suçunun olması; yani ilk haftadan benim bilgisayar bozuldu, hata verdi, sınıfta da başka bilgisayar kalmadı. İlk haftadan beri hocaya bunu söyledim fakat hoca düzelteceğim diye diye sınav haftasına kadar getirdi. O zamana kadar hoca dersi anlatıyor, bize bir program veriyor. Sınıftakiler de yapıyordu tabii, ben de kodları biliyorum ama sadece oturup diğerlerinin yapmasını izliyorum.

Bu yüzden de sınavda ne yapacağımı bilemedim. Bana düzgünce anlatan, nerede, nasıl, ne kullanacağımı söyleyen sizin önerdiğiniz bir site, video, kanal var mıdır? Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Bende 11. sınıftayım bilişimde senle aynı dersleri görüyoruz. Video ya da playlist bilmiyorum ama W3schools sana yardımcı olabilir bir bak. Her HTML konusundan notları falan var kısa ve öz şekilde açıklıyor ama İngilizce.

Bende 11. sınıftayım bilişimde senle aynı dersleri görüyoruz. Video ya da playlist bilmiyorum ama W3schools sana yardımcı olabilir bir bak. Her HTML konusundan notları falan var kısa ve öz şekilde açıklıyor ama İngilizce.

O siteyi biliyorum da bana uzak kalıyor yani anlamıyorum oradan sırayla gitmiyormuşum gibi geliyor.

Reis 11. sınıfta nasıl yazılım dersi alıyorsun? YouTube'da 1 saatte HTML 5-6 saatte CSS'in tamamını tek videoda anlatanlar var bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı