GeOX1881 Hectopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 447 Çözümler 2 17 Nisan 2022 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi eskiden rengini değiştirebiliyordum ama unuttum. İnternetten yaptığım hiçbiri de olmuyor ne yapacağım?
Başlıkta gördüğünüz gibi eskiden rengini değiştirebiliyordum ama unuttum. İnternetten yaptığım hiçbiri de olmuyor ne yapacağım?
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.015 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2022 #2 CSS:Panoya kopyala a { color:"#1c1c1c"; } #1c1c1c yerine istediğin renk kodunu yaz.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 17 Nisan 2022 #3 CSS üzerinde tagları özelleştirebilirsin. Link verdiğin tag, "a" tagıdır. O yüzden CSS üzerinde a tagını özelleştirmen gerekli. CSS:Panoya kopyala a{ color: /* İstediğin rengin kodunu girebilirsin */ }
CSS üzerinde tagları özelleştirebilirsin. Link verdiğin tag, "a" tagıdır. O yüzden CSS üzerinde a tagını özelleştirmen gerekli. CSS:Panoya kopyala a{ color: /* İstediğin rengin kodunu girebilirsin */ }
GeOX1881 Hectopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 447 Çözümler 2 17 Nisan 2022 #4 Ecmel dedi: CSS üzerinde tagları özelleştirebilirsin. Link verdiğin tag, "a" tagıdır. O yüzden CSS üzerinde a tagını özelleştirmen gerekli. CSS:Panoya kopyala a{ color: /* İstediğin rengin kodunu girebilirsin */ } Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Ecmel dedi: CSS üzerinde tagları özelleştirebilirsin. Link verdiğin tag, "a" tagıdır. O yüzden CSS üzerinde a tagını özelleştirmen gerekli. CSS:Panoya kopyala a{ color: /* İstediğin rengin kodunu girebilirsin */ } Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.