11 Şubat 2025 Mesaj: 2 Merhaba. HTML ve CSS öğrenmek için YouTube kanalı arıyorum. Önerebileceğiniz kanallar varsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2025 Genişletmek için tıkla...
Merhaba. HTML ve CSS öğrenmek için YouTube kanalı arıyorum. Önerebileceğiniz kanallar varsa sevinirim.
SametSarıkaya Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 113 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #2 BaliCgen dedi: Merhaba. HTML ve CSS öğrenmek için YouTube kanalı arıyorum. Önerebileceğiniz kanallar varsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam kanal değil de bir site önerebilirim. "W3Schools" yazarak aratabilirsiniz iyi bir site
BaliCgen dedi: Merhaba. HTML ve CSS öğrenmek için YouTube kanalı arıyorum. Önerebileceğiniz kanallar varsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam kanal değil de bir site önerebilirim. "W3Schools" yazarak aratabilirsiniz iyi bir site
KS KS BaliCgen Picopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 173 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #3 Sağolun bakacağım