HTML5 CSS ve JS kaç ayda öğrenilir?

Makaleler
2
Uzun zamandır bu işleri hobi olarak öğrenmek istiyordum fakat zamanım yoktu, az önce gelen ve beni aşırı mutlu eden bir haberle yaklaşık 5 ay işimle alakalı bütün sorumluluklarımın alınacağını öğrendim, tatil bir nevi :). Böyle aklımdaki site hani bilmiyorum 5 ayda mümkün mü ama göze aşırı hoş gelen hani Apple'ın sitesinde telefon tanıtımlarında sayfayı aşağıya kaydırdıkça telefonlar akıp gidiyor, lens büyüyor simsiyah ekran falan oluyor ya, heh işte hep onları nasıl yaptıklarını merak etmişimdir. O tarz siteleri ne kadar zamanda öğrenebilirim? Programıma göre her gün 2 saat ayırabilirim bu derse ama fazlası gerekirse de yer açmayı denerim. Ne diyorsunuz mümkün mü :D?

HTML ve CSS'i 1 haftada bitirmiştim. JS öyle bir dil ki ne kadar çalışsan da bitiremezsin. Sürekli öğrenebileceğin bir dil. Uzmanlaşmam 4 - 5 ay sürmüştü. Uzmanlaşmaktan kastım JS'in tricklerini ve olayın mantığını kavramak.

Arkadaşlar ben mi gözümde fazla büyüttüm bu olayı anlamadım :D. Ya cidden fazla büyüttüm ya da çok zeki insanlarsınız. Adamın teki algoritmadan matematiksel şeylerden falan bahsediyordu :D. Teşekkür ederim yazdığınız için ama bir sorum daha olacak, şimdi bu adamlar bu siteyi hangi dillerle yazmışlar cidden çok merak ettim bilen varsa aydınlatırsa beni sevinirim :D, efektleri falan.
Bir de bootstrap 4, Angular, PHP falan varmış onlar da zor mu yoksa bunlar gibi birkaç haftalık bir iş mi?
Bir de nereden öğrenmeliyim sizce bir sürü kaynak var, Türkçe olursa çok iyi olur.

Arkadaşlar ben mi gözümde fazla büyüttüm bu olayı anlamadım :D. Ya cidden fazla büyüttüm ya da çok zeki insanlarsınız. Adamın teki algoritmadan matematiksel şeylerden falan bahsediyordu :D. Teşekkür ederim yazdığınız için ama bir sorum daha olacak, şimdi bu adamlar bu siteyi hangi dillerle yazmışlar cidden çok merak ettim bilen varsa aydınlatırsa beni sevinirim :D, efektleri falan.
Bir de bootstrap 4, Angular, PHP falan varmış onlar da zor mu yoksa bunlar gibi birkaç haftalık bir iş mi?
Bir de nereden öğrenmeliyim sizce bir sürü kaynak var, Türkçe olursa çok iyi olur.
Senin kafan karışık. Ne istediğini bilmiyorsun sanırım :D

Onlar veya bunlar varmış demekle olmaz. Senin araştırıp bilgi sahibi olman gerekiyor. Ne işe yaradığını bilmediğin şeyleri öğrenmenin sana bir yararı olmaz. Apple sitelerinde Angular veya React kullanıyor.

Bunlar birkaç haftalık değil. Dediklerine back-end tarafına kayıyor. Front-end mi back-end mi öğrenmek istiyorsun ona karar ver.

Front-end mi back-end mi öğrenmek istiyorsun ona karar ver.
Yani biraz garip olacak ama ikisini de öğrenmek çok mu zor oluyor :D? Yani ikisini de öğrenmek istememin sebebi ben 0 dan bir site yapmak istiyorum, işin kod kısmını da tasarım kısmını da kendim yazmak istiyorum olmaz mı öyle bilmediğimden diyorum :D. Yol gösterirseniz minnettar olurum :).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı