34ozkannn Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #1 Kod yazarken normalde sağ tarafta ön izlemeyi görüyordum ama şu an bir şey gözükmüyor ve bu hatayı alıyorum, yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri IMG_20230227_195015.jpg 182,9 KB · Görüntüleme: 54
Kod yazarken normalde sağ tarafta ön izlemeyi görüyordum ama şu an bir şey gözükmüyor ve bu hatayı alıyorum, yardımcı olur musunuz?
O onlywatche Kilopat Katılım 26 Ekim 2015 Mesajlar 241 27 Şubat 2023 #2 34ozkannn dedi: Kod yazarken normalde sağ tarafta ön izlemeyi görüyordum ama şu an bir şey gözükmüyor ve bu hatayı alıyorum, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Video ismini telifsiz_video.mp4 şeklinde yapın. Arada boşluk olunca liveserver hata veriyor.
34ozkannn dedi: Kod yazarken normalde sağ tarafta ön izlemeyi görüyordum ama şu an bir şey gözükmüyor ve bu hatayı alıyorum, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Video ismini telifsiz_video.mp4 şeklinde yapın. Arada boşluk olunca liveserver hata veriyor.
34ozkannn Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #3 onlywatche dedi: Video ismini telifsiz_video.mp4 şeklinde yapın. Arada boşluk olunca liveserver hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi hocam
onlywatche dedi: Video ismini telifsiz_video.mp4 şeklinde yapın. Arada boşluk olunca liveserver hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi hocam
O onlywatche Kilopat Katılım 26 Ekim 2015 Mesajlar 241 27 Şubat 2023 #4 34ozkannn dedi: Düzelmedi hocam Genişletmek için tıkla... Vıdeo olarak mı düzelttiniz video olarak mı? Türkçe karakterler kullanmamalısınız.
34ozkannn dedi: Düzelmedi hocam Genişletmek için tıkla... Vıdeo olarak mı düzelttiniz video olarak mı? Türkçe karakterler kullanmamalısınız.
34ozkannn Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #5 onlywatche dedi: Vıdeo olarak mı düzelttiniz video olarak mı? Türkçe karakterler kullanmamalısınız. Genişletmek için tıkla... video1.mp4 yaptım , f5 le Chrome da önizleme yapabiliyorum ama sağ tarafta tık yok
onlywatche dedi: Vıdeo olarak mı düzelttiniz video olarak mı? Türkçe karakterler kullanmamalısınız. Genişletmek için tıkla... video1.mp4 yaptım , f5 le Chrome da önizleme yapabiliyorum ama sağ tarafta tık yok
O onlywatche Kilopat Katılım 26 Ekim 2015 Mesajlar 241 27 Şubat 2023 #6 34ozkannn dedi: video1.mp4 yaptım , f5 le Chrome da önizleme yapabiliyorum ama sağ tarafta tık yok Genişletmek için tıkla... Hocam linux olsa terminalden başlatılırken en sona Kod:Panoya kopyala code --no-sandbox yazarak çözülüyor, fakat Windows'ta çözümünü araştıracağım.
34ozkannn dedi: video1.mp4 yaptım , f5 le Chrome da önizleme yapabiliyorum ama sağ tarafta tık yok Genişletmek için tıkla... Hocam linux olsa terminalden başlatılırken en sona Kod:Panoya kopyala code --no-sandbox yazarak çözülüyor, fakat Windows'ta çözümünü araştıracağım.
34ozkannn Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #7 onlywatche dedi: Hocam linux olsa terminalden başlatılırken en sona Kod:Panoya kopyala code --no-sandbox yazarak çözülüyor, fakat Windows'ta çözümünü araştıracağım. Genişletmek için tıkla... Zahmet etmeyin hocam , teşekkürler
onlywatche dedi: Hocam linux olsa terminalden başlatılırken en sona Kod:Panoya kopyala code --no-sandbox yazarak çözülüyor, fakat Windows'ta çözümünü araştıracağım. Genişletmek için tıkla... Zahmet etmeyin hocam , teşekkürler