Video ismini telifsiz_video.mp4 şeklinde yapın. Arada boşluk olunca liveserver hata veriyor.Kod yazarken normalde sağ tarafta ön izlemeyi görüyordum ama şu an bir şey gözükmüyor ve bu hatayı alıyorum, yardımcı olur musunuz?
Düzelmedi hocamVideo ismini telifsiz_video.mp4 şeklinde yapın. Arada boşluk olunca liveserver hata veriyor.
Vıdeo olarak mı düzelttiniz video olarak mı? Türkçe karakterler kullanmamalısınız.Düzelmedi hocam
video1.mp4 yaptım , f5 le Chrome da önizleme yapabiliyorum ama sağ tarafta tık yokVıdeo olarak mı düzelttiniz video olarak mı? Türkçe karakterler kullanmamalısınız.
Hocam linux olsa terminalden başlatılırken en sonavideo1.mp4 yaptım , f5 le Chrome da önizleme yapabiliyorum ama sağ tarafta tık yok
code --no-sandbox
Zahmet etmeyin hocam , teşekkürlerHocam linux olsa terminalden başlatılırken en sonayazarak çözülüyor, fakat Windows'ta çözümünü araştıracağım.Kod:code --no-sandbox
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.