HTML5 vs WordPress

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
Bir web sitesi oluşturmayı ve altyapı kodlamayı tamamen HTML5 ile oluşturmayı düşünüyorum.
Gelişmiş bir çağda HTML5 ile site oluşturmalı mıyım?
Daha sonra HTML dosyalarımı bir panel oluşturan bir kişi ile anlaşarak panel yaptırabilirim diye düşünüyorum.
Sizce bu yol ile site oluşturmalı mıyım? Yoksa WordPress ile mi ilerlemeliyim?

Öncelikle yapacağınız işe biraz daha hakim olmanız için öğreniminizi devam ettirmenizi öneririm. Wordpress, html’in bir alternarifi değildir. Wordpress ile yapacağınız web sitesi de html’dir. Html, tarayıcı tarafından yorumlanan kısmıdır.

Siz eğer, arkaplanında bir programlama, veritabanı, yönetim paneli vs olmadan salt front end bir site yapmakla, wordpress yapmak arasında kararsız kaldıysanız; projenizin detaylarına bağlı olarak Wordpress öneririm. İşinizi görecektir. Maliyet olarak da daha rahat olur

Öncelikle yapacağınız işe biraz daha hakim olmanız için öğreniminizi devam ettirmenizi öneririm. WordPress, HTML'in bir alternarifi değildir. WordPress ile yapacağınız web sitesi de HTML'dir. HTML, tarayıcı tarafından yorumlanan kıs mıdır?

Siz eğer, arkaplanında bir programlama, veri tabanı, yönetim paneli vs olmadan salt front end bir site yapmakla, WordPress yapmak arasında kararsız kaldıysanız; projenizin detaylarına bağlı olarak WordPress öneririm. İşinizi görecektir. Maliyet olarak da daha rahat olur

Ben işin temelini biliyorum WordPress beni biraz sınırlar diye düşünüyorum bence HTML5 ile ilerlemek mantıklı olabilir. Ayrıca yapacağım site eşsiz ve benzersiz olacak çünkü 2 günde yapmayacağım. Belki aylar belki seneler sürecek.

WordPress bir yan ürün. WordPress ile yapmak istediğin işi kolayca yapabilir, daha fazlasını ekleyebilirsin. Yan eklentileri (Misal: Elementor) sayesinde HTML5'den de faydalanabilirsin ancak "ben zor severim agaaaaa" diyorsan: HTML5'den hayal gücüne göre hareket edebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı