HTML'de telefon görünümünde scroll çıkıyor

Randoming321

Decapat
Daha fazla  
PHP ile bir site yapıyorum telefon görünümünde alta scrool cikiyor. Onun çıkmasını nasıl engelerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
CSS:
body {
 overflow-x: hidden;
}

Yalnız belirtmeliyim bu kodu kullanırsanız bilgisayarda tekerlekle dahi aşağı yukarı yapamazsınız.
Şu kodu kullanabilrsiniz:

CSS:
body::-webkit-scrollbar{
 display: none;
}
body{
 -ms-overflow-style: none;
 scrollbar-width: none;
}

Yalnız belirtmeliyim bu kodu kullanırsanız bilgisayarda tekerlekle dahi aşağı yukarı yapamazsınız.
Şu kodu kullanabilrsiniz:
Hayır aşağı yukarı yapabilir. X eksenindeki scroll'u hidden yaptım. Senin dediğinin olması için overflow: hidden; veya overflow-y: hidden; olması gerekiyor.

@oynozan hocam sadece scrool değil görünüm de bozuluyor nasıl düzeltirim onu.
Hocam zaten aşağıda bahsettiğiniz gibi bir scrollbar çıkıyorsa sorun sitenizin responsive tasarımındadır. CSS'te Media query'lere bakın.

Hmm... O zaman benim dediğim olay sadece Brave tarayıcıda geçerli olabilir. Bende çalışmıyor. Bilgilendirdiniz beni teşekkür ediyorum.

@Jeh0Ke alta işte scrool cikiyor
Sağ sola kayıyor tam bir ekrana sığmıyor.
Hocam görmeden bir şey diyemiyoruz işte. Sayfadaki bazı kısımlar ekranın boyutundan büyük olduğu için dediğiniz problem ortaya çıkıyor. O kısmı bir şekilde responsive yapmanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…