JS bitirdikten sonra C# geçin.Merhaba normalde HTML öğrendikten sonra CSS geçmeyi planlıyordum ama nedense C# geçmeyi planlıyorum. Herhangi bir sakıncası olur mu? Yoksa tavsiyeniz CSS bitirdikten sonra C# geçsek daha yararlımı olur?
CSS, JS, PHP ve MSSQL şeklinde ilerlemeniz daha iyi olur.
Neye göre? Ne geliştireceğini bilmiyoruz ki bu öneriler çok yanlış.JS bitirdikten sonra C# geçin.
Nasıl bir sakıncadan bahsediyorsunuz, C# bir programlama dilidir HTML ise işaretleme dilidir yani arasında dağlar kadar fark vardır. HTML’e nasıl sıfırdan başladıysanız, C# sıfırdan başlıyorsunuz.Merhaba normalde HTML öğrendikten sonra CSS geçmeyi planlıyordum ama nedense C# geçmeyi planlıyorum. Herhangi bir sakıncası olur mu? Yoksa tavsiyeniz CSS bitirdikten sonra C# geçsek daha yararlımı olur?
Markup dilinden programlama diline geçmek çok doğru.Neye göre? Ne geliştireceğini bilmiyoruz ki bu öneriler çok yanlış.
Yahu adam front-end geliştirecekse C# ile ne işi var?Markup dilinden programlama diline geçmek çok doğru.
Yahu adam Front-End geliştirecekse C# ile ne işi var?
Adam istiyor C#'a geçmek. Geçeyim mi değil soru, geçsem sorun olur mu.Yahu adam front-end geliştirecekse C# ile ne işi var?
Nasıl bir sakıncadan bahsediyorsunuz, C# bir programlama dilidir HTML ise işaretleme dilidir yani arasında dağlar kadar fark vardır. HTML'e nasıl sıfırdan başladıysanız, C# sıfırdan başlıyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.