HTML'den başlanmalı mı?

Hocam HTML öğrenmeden frontend developer olunduğunu mu zannediyorsunuz?

Zannetmiyorum, diyorum ki HTML o kadar kasmanız gereken bir durum değil pratikle oturur neyin ne olduğu hafif de bir ingilizceniz varsa. CSS Framework'leri varken gidip HTML ile frontend developer olacaksa arkadaş o zaman gitsin sabah akşam ezberlersin.

Zannetmiyorum, diyorum ki HTML o kadar kasmanız gereken bir durum değil pratikle oturur neyin ne olduğu hafif de bir ingilizceniz varsa. CSS Framework'leri varken gidip HTML ile frontend developer olacaksa arkadaş o zaman gitsin sabah akşam ezberlersin.
Ben HTML'yi o kadar kasmıyorum zaten.2-3 günde halledilebilecek birşey.HTML ile frontend developer olacak diye birşey söylemedim, HTML frontend için en gerekli markup dillerinden birisi zaten.

Herkese çok teşekkür ederim. Bir kitap almıştım, HTML CSS ve JS aynı kitapta ben de çoğu yerde 3'ü bir gördüm. Üçünü de öğrenmeye çalışacağım önerileriniz için teşekkürler.

Yukarıda dedikleri gibi HTML adında da olduğu üzere markup dilidir. Fakat belirli teknolojilerle HTML, CSS, JavaScript'i birleştirirsen en küçük siteden en büyük siteye kadar her ihtiyacını karşılayabiliyor.

JavaScript çok büyük seneler boyunca işimizi görecek gibi duruyor. Hem sitenin arkasında yürüyen veritabanı, server kontrolleri gibi işleri yapabiliyorsun hem de sitenin ön yüzündeki düzenlemeleri yapabiliyorsun. O yüzden HTML'e çok az zaman ayırmanı, CSS'i yalayıp yutmanı düzgün CSS yazabilene kadar devam etmeni ve JavaScript'i de eğer ben oldum diyorsan her gün takip etmeni öneririm :).

Başarılar umarım eğlenirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı