HTTP Error 404 nedir?

Yer
İstanbul/Ataşehir
Araç broşür PDF'si için girdiğim bir sitede böyle bir şey yazıyor. Bu nedir acaba? Hemen çıktım, broşür PDF'sini bu sayfadan değil ama, aynı adresteki başka bir yerden indiridim. İndirdiğim PDF'i virus Total'de tarattım. Sonuç temiz çıktı, ama bu sitede yazan nedir anlamadım. İlgilenirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20201223-182739_Opera.jpg
    Screenshot_20201223-182739_Opera.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 76
Araç broşür PDF'si için girdiğim bir sitede böyle bir şey yazıyor. Bu nedir acaba? Hemen çıktım, broşür PDF'sini bu sayfadan değil ama, aynı adresteki başka bir yerden indiridim. İndirdiğim PDF'i virus Total'de tarattım. Sonuç temiz çıktı, ama bu sitede yazan nedir anlamadım. İlgilenirseniz sevinirim.
Hocam sizi bir sayfaya yönlendirmiş, ancak sayfa bulunamamış sonucunda da bu hatayı almışsınız basit bir hata.

Mesela bu link de aynı hatayı verecektir:
Tıkla

Anonymous'un Türkçesi anonim olarak geçiyor.
Evet dediğiniz gibi gözüküyor, zaten indirdiğim dosyayı da sildim.
Peki bu tip sitelere girilemiyorsa Google neden hâla tutuyor acaba bu siteleri?
Google tutmuyor. Siteler serverlarda saklanır. Eğer daha sonra çeşitli sebeplerden silindiyse baktığınız URL bu hata meydana gelir.

Daha fazla kod için:

Google tutmuyor. Siteler serverlarda saklanır. Eğer daha sonra çeşitli sebeplerden silindiyse baktığınız URL bu hata meydana gelir.

Daha fazla kod için:

Aynen öyle, The Source ile başlayan kırmızı yazıda şu yazmakta;
Aadığınız kaynak kaldırılmış, adı değiştirilmiş veya geçici olarak kullanılamıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı