Metin2 nereden yüklenir?

Metin2 - Oriental Action MMORPG üzerinden oynayabilirsiniz ancak unutmayın gameforge üzerinde çalışan oyun moderatörlerinin oyun içi itemi gerçek para karşılığı satıldığı, daha sonra o kişi tespit edildiğinde ekipten çıkarıldı, yani GameForge ye ben asla güvenmem. Haksız ban da atıyorlar hesaplara hile kullanmasanız bile. Onun yerine private sunucular var, gameforge karşıtı adalet için el altından bu sunucuları açıyorlar, gameforge de kapatamıyor tabiki, kapatsada yıllar yıllar sonra kapatıyor bu sunucuları o yüzden tavsiyem pvp serverler olacaktır.

Oyun çöp hileden geçilmiyor adım attığın her yer hile. Gameforge oyunu salmış giderayak cüzdanından ne kadar para koparirim derdinde. Bu oyunu kimseye önermiyorum. Üstelik hesabınız durduk yere suçsuz sistem banı nedeniyle ban da yiyebilir. Oyun rezalet durumda. Bu lağım çukuruna başlamanı tavsiye etmiyorum.

ruby serverları hariç heryer hile :D kesecek slot bulamazsın hilecilerden, pvplere bakabilirsin ama burdan pvp server tavsiyesi vermemiz uygun mu bilmiyorum, hileyi yapan da kendileri satan da kendileri, millete yardım edip tl alan da kendi modları gmleri :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı