Python HTTP isteği göndererek ReCAPTCHA'yı otomatik geçmek

linuxavcisi

Decapat
Merhabalar! Python ile otomatik reCAPTCHA’yı bypass nasıl edebilirim? Python üzerinden yaptığım bir program var ve HTTP isteği göndererek otomatik saniyede 5-10 şifre deneyerek bir hesaba girmeyi deniyor (benim hesabım), fakat HTTP isteğini reCAPTCHA kabul etmiyor; buna koruması var. Yani bunu nasıl bypass ederim?

Merhaba! Python ile otomatik ReCAPTCHA'yı bypass nasıl edebilirim? Python üzerinden yaptığım bir program var ve HTTP isteği göndererek otomatik saniyede 5-10 şifre deneyerek bir hesaba girmeyi deniyor (benim hesabım), fakat HTTP isteğini reCAPTCHA kabul etmiyor; buna koruması var. Yani bunu nasıl bypass ederim?

Ben request kullanarak geçmeyi denemiştim ama token ya siteye ilk girirldiğinde HTML kodlarında saklı oluyor ya da bambaşka bir şekilde tutuluyor. HTML kodlarını tarayıp tokeni bulmaya çalıştığımda da birden fazla token çıkıyor ve bunları düzgün bir şekilde çekmek gerekiyor bu da çok uğraştırıcı yani bence denemeye bile değmez. Tecrübeye dayanarak söylüyorum satırlarca kod yazıp başarısız olma ihtimaliniz çok yüksek.

Ben request kullanarak geçmeyi denemiştim ama token ya siteye ilk girirldiğinde HTML kodlarında saklı oluyor ya da bambaşka bir şekilde tutuluyor. HTML kodlarını tarayıp tokeni bulmaya çalıştığımda da birden fazla token çıkıyor ve bunları düzgün bir şekilde çekmek gerekiyor bu da çok uğraştırıcı yani bence denemeye bile değmez. Tecrübeye dayanarak söylüyorum satırlarca kod yazıp başarısız olma ihtimaliniz çok yüksek.

Benim kodumda request kullanmıştım, CAPTCHA'yı otomatik geçiyor, Cloudflare'yi geçiyor mu anlamıyorum cloudscraper var sadece direk içine yüklediğim şeyler bunlar işte:
İmport Tkinter as tk.
From Tkinter import filedialog, messagebox, ttk.
İmport threading.
İmport time.
İmport cloudscraper # pip install cloudscraper.
From queue import queue, empty.
Doğru yeri bulana kadar deniyor.

Merhabalar! Python ile otomatik reCAPTCHA’yı bypass nasıl edebilirim? Python üzerinden yaptığım bir program var ve HTTP isteği göndererek otomatik saniyede 5-10 şifre deneyerek bir hesaba girmeyi deniyor (benim hesabım), fakat HTTP isteğini reCAPTCHA kabul etmiyor; buna koruması var. Yani bunu nasıl bypass ederim?
V3 ise yani arka planda çalışıyorsa geçilir. V2 yani fotoğraf seçmeni istiyorsa api key alman lazım. Bu da biraz yavaş olur ve pahalıya bağlar.

Arkadaşlar key işini falan denedimde neyde hatam var emin olamadım, üzerinde denediğim site başta bekliyor request isteğini alıyor hatalı diyor sonra kabul ediyor veya etmiyor tam anlamış değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı