HTTPS'nin üstünde kırmızı çizgi var

fdfgdse

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben bir siteye giriyorum ama bu ekran çıkıyor.

Bağlantınız gizli değil​

Saldırganlar www.desertorder.com üzerinden bilgilerinizi çalmaya çalışıyor olabilir (örneğin, şifreler, mesajlar veya kredi kartları).

NET: ERR_CERT_DATE_INVALID

Gelişmişe basıp yine de Ilerle'ye basıyorum ama sonra da site Bug'a giriyor. Ne yapmalıyım?

Sitenin sertifikası yanlış/süresi geçmiş olduğu için öyle oluyor diye biliyorum.

Windows 7 kullanıyorsan ondan öyle. Kısa süre öncesine kadar (1 hafta önce) Nostalji olsun diye dual-boot olarak Windows 10'un yanına Windows 7 kurduydum. Onda da bazı siteler böyleydi. Örnek Speedtest'e giremiyordum. Sonra Windows 10'da denediğimde girebiliyordum. Sorunun Windows 7'den olduğu kanısına varıp Windows 7'yi silip sadece 10 kullanmaya başladım. Sizde de bu yüzden olabilir.

Saatiniz yanlış olabilir.

Saatim ve tarihim doğru. Ama normalde saat ve tarih yanlış diye uyarırdı.

Ama benim bilgisayar çok güçsüz. Eğer Windows 10 kurarsam bayağı bir yavaşlama olacaktır.

Windows 8.1 kurabilirsin. Windows 7 ile hemen hemen aynı performansı veriyor. Sistem özelliklerin nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…