HTTPS'nin üstünde kırmızı çizgi var

1633265066830.png

1633265090250.png

1633265146642.png

Bu sistem Windows 10'da kaldırabilir. Ama HDD varsa kasmalar olacaktır. Windows 8.1'i çok rahat kullanırsınız. 30 40 liraya bir lisans anahtarı alırsınız o kadar.

Yandex yükledim ama aynı.
Sitenin sertifika süresi dolmuş sanırım. Öyle yazıyor. Ben de bunu site sahibine ilettim.
Sorunu anladım. Sertifika ile ilgili. Sol üstte güvenli değil'e basınca serrtifika geçersiz yazıyor ve orada bir tarih aralığı var. Ve şu anki tarih o tarihe uyuyor. Yani bir hata var.

Aynı site bende açılıyor. Windows 7 ile alakalı büyük ihtimal. Bende de 7'de iken bazı siteler aynı hatayı veriyordu. Windows 8.1'e geçmenizi tavsiye ederim. Eğer site sahibi de çözemezse söylediklerimi bir gözden geçirin isterseniz.

Aynı site bende açılıyor. Windows 7 ile alakalı büyük ihtimal. Bende de 7'de iken bazı siteler aynı hatayı veriyordu. Windows 8.1'e geçmenizi tavsiye ederim. Eğer site sahibi de çözemezse söylediklerimi bir gözden geçirin isterseniz.

Ben de isterim 8.1'e geçmek ama önemli dosyalar, fotoğraflar falan var. Onları da aktaramıyorum zaten. SD karta falan aktarılmıyor, sorun var. Sadece bekleyecğim, olmazsa yüklerim herhalde.

Dosyaları kaybetmeden geçmenin yolu var. İsterseniz anlatabilirim.

Dosyaları kaybetmeden geçmenin yolu var. İsterseniz anlatabilirim.

Olur. Ama bu konu içinde konuşmayalım isterseniz. Konu dışına çıkmış oluruz.
Sol üstte güvenli değile tıklıyorum. Sonra orada 3 tane bölme var. 1. si sitenin adı. Onda geçerlilik tarihi şu nki tarihe uygun. Ama öbür ikisinde uygun değil.
Arkadaşlar sonunda sorunu çözdüm. Girmek istediğim site DST Root Ca X3 diye bir sertifika kullanıyor. Ve sertifika yapımcısı ISRG Root X1 kullanacağını söylemiş. Yani bu sertifikayı yükleyince oluyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı