Huawe Mate 20 Lite Alınır mı?

aedrols

Kilopat
Önceki sorumda telefon konusu hakkında çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim fakat her telefon için farklı yorum geldi ve kesin olarak emin değilim. Şu an kullandığın telefon Xiaomi, olmasaydı da Huawei alırdım en sevdiğim iki marka yani. Sözleşme olaylarının ciddi olduğunu biliyorum fakat sonuçta şu an telefonu kullanan milyonlarca insan var, ve a firmasından b firmasından bahsetmiyoruz sonuçta, bu sıkıntının altından Huawei başarılı bir şekilde kalkar diye düşünüyorum sizce durum telefonu almayacak kadar ciddi mi?

Riske girdiler. Belki tutacak belki tutmayacak. Konuşamayız hakkında ama markaya güven var. Apple'de yaptı bunu ve tuttu. Belki Huawei'de IOS'tan daha iyisini getirir. Telefon hakkında konuşmaya gelirsek sırf kamerasından dolayı Mate 20 Lite almazdım. Kirin 710 o fiyatta iyi değil bence. 1500 TL'lik telefonda da var ve içerdiği GPU kötü. Mi 9 SE alabilirsin kayıtlı, garantisiz.

Riske girdiler. Belki tutacak belki tutmayacak. Konuşamayız hakkında ama markaya güven var. Apple'de yaptı bunu ve tuttu. Belki Huawei'de IOS'tan daha iyisini getirir. Telefon hakkında konuşmaya gelirsek sırf kamerasından dolayı Mate 20 Lite almazdım. Kirin 710 o fiyatta iyi değil bence. 1500 TL'lik telefonda da var ve içerdiği GPU kötü. Mi 9 SE alabilirsin kayıtlı, garantisiz.
Şahsen ben mate 20 lite kullanıcısıyım. Telefondan memnunum gayet akıcı ve güzel bir şekilde hem oyun oynatıyor, hem de sosyal medyada dolaşabiliyorum. Ancak yeni çıkacak olan telefonlar için huawei kendi sürümünü yayınlayacak diye duydum. Eğer ben olsaydım senin yerinde asla almayı bile düşünmezdim.

Ya zaten telefon alma değil de geçme şansım var. Şuan Xiaomi Mi A2 kullanıyorum gaayet memnunum fakat geçme şansım varken düşüneyim dedim

Xiaomi A2'den Mate 20 Lite'ye geçmenin mantığı yok. Daha güçsüz bir telefon Mate 20 Lite. Sadece kamera performansı bir tık daha iyi.

Ben yakın bir zamanda Huawei Mate 20 Lite aldım ve yaklaşık 2 ay oldu galiba gayet memnunum öneririm fiyatına göre çok iyi kamera olsun performans olsun öneririm. Sözleşme konusunda bildiğim kadarıyla sadece yeni çıkacak telefonlar etkilenecek eski telefonlar hala aynı olacak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı