A30 mu? Mate 20 Lite mı?

Kullanan birisi olarak sorunun bana gelmemesi birşey değiştirmiyor. Kullanmayanların yorumuyla kronik sorunlu oluyor.
Arkadaşlar lütfen tartışmayın, bana çok acil telefon lazım. Desteklerinizi bekliyorum.
Ben de Redmi Note 7 öneriyorum. Eğer biraz daha arttırabilirseniz 2200-2250 TL'ye Honor Play alabilirsiniz.
Aslında redmi not 7 sanki aklıma yatmıştı ama kafamı kurcalayan birtakım şeyler var, örneğin:
1)Çok kalın diyorlar ve sar değeri yüksekmiş.
2)Volkan Manav adlı youtuberın videosunu izledim ve ekran parlaklığı çok kötü diyor. Honor play adlı telefonu hiç araştırmadım ve 1 haftadır kararsızım nasıl seçeceğim yardımcı olabilir misiniz*

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung S veya Note serisi ise alınmaz diye düşünüyorum çünkü diğer serilere yazılım güncellemesi vermekte sıkıntı çıkarıyorlar. Mesela bende Galaxy Alpha vardı android 6 yı da alması gerekirken (2 Büyük güncelleme olayından) uzun bir süre Android 5 te kaldı şimdi baktım hala Android 5.0 da. Güncellemeleri önemsemeyen biriysen alabilirsin fakat onun dışında ben Note veya S serisi hariç bir model almam.
Samsung A70 özellik açısından bakınca iyi telefon gibi duruyor fiyatına göre fakat Samsung'un amiral gemisi olmayan telefonlara güncelleme vermede zorluk çıkardığıda bir gerçek. Yukarıdaki Galaxy Alpha örneğinden yola çıkabilirsin. Güncelleme konusunda o yüzden en fazla 2 tane sürüm güncellemesi alır, servise yolun düşerse de şansına bağlı. En iyisi telefonları test ederek alman. Teknosa vs. bir yere gidip biraz kurcala beğenirsen alırsın. Onun dışında bu ara modellere yanaşıp yanaşmamak dediğim gibi tercih meselesi.

Alabileceğiniz en iyi telefon Xiaomi Redmi Note 7 olur.
Nasıl bir telefon aradığına bağlı aslında.
Tamamen oyun için istiyorsan Redmi Note 7 pek bir işe yaramaz diye düşünüyorum.
Ama eğer oyun da oynarım ancak çok da fazla fiyat istemiyorum. Tüm özellikler dengeli bir şekilde dağıtılmış ortalama bir telefon istiyorum dersen en iyi seçenek budur.

Nasıl bir telefon aradığına bağlı aslında.
Tamamen oyun için istiyorsan Redmi Note 7 pek bir işe yaramaz diye düşünüyorum.
Ama eğer oyun da oynarım ancak çok da fazla fiyat istemiyorum. Tüm özellikler dengeli bir şekilde dağıtılmış ortalama bir telefon istiyorum dersen en iyi seçenek budur.
Tabii ki bütçe artırıp Honor Play alınabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı