Huawei 10.4 vs. iPad 7. nesil

Makaleler
3
Yer
Antalya/Turkey
Oyun gibi bir derdim yok, sadece ders ve video, dizi, film izleme için kullanacağım. Vatan'da ikisi de 2800 TL. Sizce hangisini almalıyım? Çok kararsız kaldım. Tab S6 Lite önermeyin. Ekranı ve çöp işlemcisinden dolayı tercih etmem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun gibi bir derdim yok, sadece ders ve video, dizi, film izleme için kullanacağım. Vatan'da ikisi de 2800 TL. Sizce hangisini almalıyım? Çok kararsız kaldım. Tab S6 Lite önermeyin. Ekranı ve çöp işlemcisinden dolayı tercih etmem.
İkisi de eşit gibi duruyor. Kullanacağınız işletim sistemine bağlı aslında. Daha kararlı bir işletim sistemi istiyorsanız iOS'tan şaşmayın.
iPad 8. nesil alsanız daha iyi olurdu aslında. Bütçeniz yetiyorsa tabii ki. Önermemin sebebi ufak bir artışla 3-4 sene daha gidecek A12 çip kullanacak olmanız.
Huawei Matepad tarafının işletim sistemi hakkında bir bilgim yok ama şunu söyleyebilirim ki ikisinin ömrü birbirine eşit olacaktır. A10 kullanan bir Apple tableti uzun süre basit kullanım için yetecektir. Ayrıca Pencil desteği işinizi not tutmada kolaylaştırabilir.

Son düzenleme:
2800 lira bu saatten sonra 7. nesile verilmez yazık edersin.3007 liraya öğrenci indirimiyle 32 GB iPad 8. nesil alabilirsin. Hem a12 işlemci var en az 4-5 sene güncelleme alır ve performansı çok daha güçlü.

2800 lira bu saatten sonra 7. nesile verilmez yazık edersin.3007 liraya öğrenci indirimiyle 32 GB iPad 8. nesil alabilirsin. Hem a12 işlemci var en az 4-5 sene güncelleme alır ve performansı çok daha güçlü.
Linkini verebilirmisin ipad 8.nesil 3000 tl olan ben bulamadım çünki

Rengini kendin değiştirebilirsin. Bir de mediamarkt varsa şehrinde bazı mağazalarında stok varmış netten gözükmüyormuş ama varsa hem beklememiş olursun hem de 2970 lira mı ne bu civarda bir paraya geliyormuş öğrenci belgesiyle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı