Tab S6 Lite vs iPad 7. nesil

molotofuseverim

Hectopat
Herkese iyi günler. Bu iki tablet arasında git gel yaşıyorum. Tablet konusunda Apple'ın daha iyi olduğunun farkındayım ama fiyatlandırma, yapacağım seçimde önemli etken. Tableti kalemle kullanmak istiyorum ve Tab S6 Lite kalemiyle birlikle 2600 liraya satılıyor. iPad 7. nesil ise kalemsiz 32 GB versiyonu 2500 lira. iPad alacak olsam hem ekstraya kalem almalıyım hem de 32 GB hafızanın yeterliliği konusunda endişelerim var. Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında başta direk tab s6 lite almayı düşünüyordum ama cihazda tft panel kullanılması biraz frenledi beni
Apple haterı olmama rağmen iPad gayet kaliteli durduğunu düşünüyorum.Kalemsiz idare ederim dersen iPad bence daha kaliteli.Tabletler hakkında görüşüm ise ben heves olduğunu düşünürüm işin bunun üstüne kurulu değilse büyük ekranlı telefon daha mantıklı.Tabii ki alabilirsin senin kararın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00