Huawei 18W adaptör ile S21 FE şarj edilir mi?

Neshter

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
S21 FE'den adaptör çıkmıyormuş. Elimde orjinal P20 Lite adaptörü var, 18W. Bu adaptörle S21 FE şarj edebilir miyim zararsız bir şekilde?

Sıkıntı çıkmaz büyük ihtimal orijinal olduğu için fakat adaptörün desteklediği hızda şarj eder telefonu. 25W diye hatırlıyorum ki siz o hızda şarj edemezsiniz elinizdeki adaptörle. ❤️

S21 FE'den adaptör çıkmıyormuş. Elimde orijinal P20 Lite adaptörü var, 18W. Bu adaptörle S21 FE şarj edebilir miyim zararsız bir şekilde?

Edebilirsin ancak bataryayı korumak amacıyla orijinal şarj aletini tavsiye ederim bir de @Aurora1 hocamında dediği gibi S21FE 25W ile şarj ediyor.

Sıkıntı çıkmaz büyük ihtimal orijinal olduğu için fakat adaptörün desteklediği hızda şarj eder telefonu. 25W diye hatırlıyorum ki siz o hızda şarj edemezsiniz elinizdeki adaptörle.
Evet btsci ablam, dediğiniz doğru.

Eğer 18w adaptör varsa, sadece 18w ile şarj eder. Ama benim tavsiyem böyle bir şey yapmayın, orjinal şarj aletini kullanın.

Telefon sıkıntısız bir şekilde şarj olur. Ancak 15W hızlı şarj özelliği eğer adaptörün çıkış değerlerine uymuyorsa hızlı şarj olmaz. Tavsiyem ilk önce denemeniz, eğer hızlı şarj yazısı çıkmıyorsa Samsung'un 25W adaptörlerinden almanız.

Bildiğim kadarı ile Samsung'larda şöyle bir durum var cihazın 45W ya da 25watt akım alabilmesi için orijinal Samsung pd adaptör olması gerekiyor ve 25W'tan daha yavaş şarj edecek bir şarj aleti ile şarj ederseniz örneğin 22, 5W Huawei super sharge ya da sizin dediğiniz 18W adaptör ile şarj ederseniz cihaz her türlü 15W akım alır şarj aletinin desteklediği akımı almaz.

Bildiğim kadarı ile Samsung'larda şöyle bir durum var cihazın 45W ya da 25watt akım alabilmesi için orijinal Samsung pd adaptör olması gerekiyor ve 25W'tan daha yavaş şarj edecek bir şarj aleti ile şarj ederseniz örneğin 22, 5W Huawei super sharge ya da sizin dediğiniz 18W adaptör ile şarj ederseniz cihaz her türlü 15W akım alır şarj aletinin desteklediği akımı almaz.
Hocam Samsung'un desteklenen hızlı şarj voltları 15W-25W-45W diye biliyorum, sanırım demek istediğiniz bu.

Hocam Samsung'un desteklenen hızlı şarj Volt'ları 15W-25W-45W diye biliyorum, sanırım demek istediğiniz bu.

Evet bir nevi bunu demiştim başka demek istediğim şu cihaz 25W destekliyor sen 33W şarj aleti taktın 25W akım almaz telefon 15 watt akım alır.
20W Apple adaptörü taksan bile 15W alır 20W almaz.

Orjinal şarj aleti nerede satılır?

1682357635094.png

Sanırım bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı