H hayekse Kilopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 65 12 Haziran 2021 #1 Huawei AI Search nasıl kapatılır? 1 saat uğrastım yok bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2021
Çözüm Recep Baltaş 25 Haziran 2021 Huawei AI Search kapatmak için Huawei PC Manager kullanabilirsiniz. Huawei PC Manager'ı açın ve sol üstteki dört noktaya tıklayıp Ayarlar'a girin. Şimdi soldan Bağlantılar kısmına gelin. Burada yer alan AI Search ayarını kapatın. Uyarı: Ayar kapalı ise açıp tekrar kapatın, düzelecektir. Artık klavyeden rahatlıkla @ işareti yapabilirsiniz.
Huawei AI Search kapatmak için Huawei PC Manager kullanabilirsiniz. Huawei PC Manager'ı açın ve sol üstteki dört noktaya tıklayıp Ayarlar'a girin. Şimdi soldan Bağlantılar kısmına gelin. Burada yer alan AI Search ayarını kapatın. Uyarı: Ayar kapalı ise açıp tekrar kapatın, düzelecektir. Artık klavyeden rahatlıkla @ işareti yapabilirsiniz.
swear Yoctopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #2 Yav ben de sinir oldum @ işareti yapmak için alt gr+Q basıyorum. Huawei Matebook D16 cihazımda. AI Search diye bir şey açıyor @ işareti yapmak yerine. Artı 0 Eksi
Yav ben de sinir oldum @ işareti yapmak için alt gr+Q basıyorum. Huawei Matebook D16 cihazımda. AI Search diye bir şey açıyor @ işareti yapmak yerine.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 25 Haziran 2021 #3 Huawei AI Search kapatmak için Huawei PC Manager kullanabilirsiniz. Huawei PC Manager'ı açın ve sol üstteki dört noktaya tıklayıp Ayarlar'a girin. Şimdi soldan Bağlantılar kısmına gelin. Burada yer alan AI Search ayarını kapatın. Uyarı: Ayar kapalı ise açıp tekrar kapatın, düzelecektir. Artık klavyeden rahatlıkla @ işareti yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Huawei AI Search kapatmak için Huawei PC Manager kullanabilirsiniz. Huawei PC Manager'ı açın ve sol üstteki dört noktaya tıklayıp Ayarlar'a girin. Şimdi soldan Bağlantılar kısmına gelin. Burada yer alan AI Search ayarını kapatın. Uyarı: Ayar kapalı ise açıp tekrar kapatın, düzelecektir. Artık klavyeden rahatlıkla @ işareti yapabilirsiniz.