Huawei B535-252 Servis yok

Musa_06

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Redbox kullanıcısıyım. Arkadaşımdan aldığım bu modemi 1 buçuk ay boyunca kullandım fakat en son bant değiştirdikten sonra bir daha sinyal gelmedi modeme.
SIM kartı çıkartıyorum, SIM takılı değil uyarısı alıyorum. Takınca servis yok yazısı geliyor. 2-3 defa resetledim modem üzerindeki tuş ile ama düzelmedi. Modemi açıyorum internet ışığı kırmızı yanıyor ve sinyal ışıkları hiç yanmıyor. Redbox ın kendi verdiği ZTE modemine kartı takıyorum, onda sıkıntı yok, çalışıyor. Hua CTRL ile telefondan işlem yapıyorum ama yine de sinyal ışıkları yanmıyor. Modem sabit, servis yokta kaldı. Müşteri hizmetlerini arıyorum, modem arkasındaki sn ile baslayan kodu istiyor. Direkt ben kendi şahsıma aldığım modemi kullanıyorum dediğimde biz ona işlem yapmıyoruz diyor. Başka bir şey demiyor.
Lütfen yardımcı olur musunuz?

Not: APN ayarını yapıyorum wttxdata olarak, bu şekilde de gelmiyor.
yardımcı olacak var mı acaba ağ seçimini manuel aratıyorum vodafone cıkıyor onu seçiyorum ağa katılamadı diyor sonra otomatik seçilsin mi çıkıyor. otomatiğe ayarlayınca da servis yok diyor nasıl çözerim bunu

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı