Huawei bilgisayara nasıl format atılır?

iTracker

Decapat
Daha fazla  
Flaşbellek hazır Windows 11 falan tamam ancak videolarda herkeste başka BIOS ekranı açılıyor. Benim açtığım çok başka bir BIOS ekranı. Ben bir şey anlamadım. Huawei'nin BIOS ekranından bir yardımcı olur musunuz, nasıl format işlemini gerçekleştireceğim?

Bilgisayarı kapatıp usb belleği taktıktan sonra BIOS ekranına girip boot devices ya da management gibisinden ayarlar olması gerek oradan USB belleğinizi seçerek boot etmeniz lazım kuruluma girmek için.

Ekran görüntüsü paylaşırsanız daha sağlıklı olur.

Flaşbellek hazır Windows 11 falan tamam ancak videolarda herkeste başka BIOS ekranı açılıyor. Benim açtığım çok başka bir BIOS ekranı. Ben bir şey anlamadım. Huawei'nin BIOS ekranından bir yardımcı olur musunuz, nasıl format işlemini gerçekleştireceğim?
Diger bilgisayarlarla ayni Normalce atabilirsiniz

hocam fotoğraf nasıl eklendiğini bilmiyorum ama gri bie ekran mavi ve gri yazılar var bootable device kısmında HDD device 1 windıws Boot Manager var ayrıca USB device 1 EF1 USB device var. Bunlardan birine bastığım zaman enable ve disable seçeneği çıkıyor ama sırasını değiştiremiyorum üstüne tıkladığım zaman ya da kaydırdığım zaman aynı seçenekler yani enable disable seçenekleri geliyor. Bir bilginiz var mıdır

Technopat Haberler

Geri
Yukarı