Erlik kanalının son videosunu izledim, çok şaşırdım. Huawei özellikle orduyla ilgili ihalelerde bulunuyormuş, cidden sıkıntılı bir durum. Çin'e sızdırılan veriler Çin üzerinden Rusya ve ESAD rejimine veriliyor olabilir.
Hocam zaten eskiden beri sıkıntılıymış Huawei. Ayrıca ülkeye ilk girdiği zamanlar bildiğin beleşe çalışmış, yani başka bir çıkarları var bu işten. Afrika için yaptığı kongre tamamen dinlemeleri altında, onu bedavaya yaptılar mesela.Hiç bu açıdan düşünmedim.
Bu arada kullandığım bilgisayar HUAWEI![]()
![]()
Bu kadar yakın, günlük hayattan bir şeyin altından çıkması beni şaşırttı.Hocam niye şaşırdınız ki, Çin baskıcı bir devlet büyük ihtimal tüm Çin şirketleri devlete bilgi veriyor, Huawei olsun Oppo olsun şaşırılacak bir şey yok.
Kısacası bu devirde herkes hain olmuş...Hocam zaten eskiden beri sıkıntılıymış Huawei. Ayrıca ülkeye ilk girdiği zamanlar bildiğin beleşe çalışmış, yani başka bir çıkarları var bu işten. Afrika için yaptığı kongre tamamen dinlemeleri altında, onu bedavaya yaptılar mesela.
Bu kadar yakın, günlük hayattan bir şeyin altından çıkması beni şaşırttı.
Erlik kanalının son videosunu izledim, çok şaşırdım. Huawei özellikle orduyla ilgili ihalelerde bulunuyormuş, cidden sıkıntılı bir durum. Çin'e sızdırılan veriler Çin üzerinden Rusya ve esad rejimine veriliyor olabilir.
Kısacası bu devirde herkes hain olmuş...
Hocam niye şaşırdınız ki, Çin baskıcı bir devlet büyük ihtimal tüm Çin şirketleri devlete bilgi veriyor, Huawei olsun Oppo olsun şaşırılacak bir şey yok.
Oppo'da bunu yapıyorsa kullanıcı olarak çok şaşırdım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.