L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 28 Mart 2021 #11 YouTube uygulamasını kullanmak için Google servislerini yüklemeniz lazım. Onun için da TWRP gibi kurtarma yazılımları kullanılabilir. APK marketi olarak da APK Pure öneririm. Temiz ve güvenlidir.
YouTube uygulamasını kullanmak için Google servislerini yüklemeniz lazım. Onun için da TWRP gibi kurtarma yazılımları kullanılabilir. APK marketi olarak da APK Pure öneririm. Temiz ve güvenlidir.
Ahmet Çavdar Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 476 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Aspire A715-75G - İ5 10300H 2.5 GHz Turbo 4.5 GHZ - Intel UHD Graphics & GTX 1650 - 16 GB 2933 MHz Asus TUF Gaming FX-505DT BQ180T - R5 3550H 2.1 GHz Turbo 3.7 GHz - Vega 8 & GTX 1650 - 16 GB 2400 MHz Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 28 Mart 2021 #12 Lord Raiden dedi: YouTube uygulamasını kullanmak için Google servislerini yüklemeniz lazım. Onun için da TWRP gibi kurtarma yazılımları kullanılabilir. APK marketi olarak da APK Pure öneririm. Temiz ve güvenlidir. Genişletmek için tıkla... Sonradan GM5+ cihazım için Custom ROM yüklemek adına Google hizmetleri nasıl yüklenir öğrendim hocam. Sağ olun gene de
Lord Raiden dedi: YouTube uygulamasını kullanmak için Google servislerini yüklemeniz lazım. Onun için da TWRP gibi kurtarma yazılımları kullanılabilir. APK marketi olarak da APK Pure öneririm. Temiz ve güvenlidir. Genişletmek için tıkla... Sonradan GM5+ cihazım için Custom ROM yüklemek adına Google hizmetleri nasıl yüklenir öğrendim hocam. Sağ olun gene de
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 28 Mart 2021 #13 Ahmet Çavdar dedi: Sonradan GM5+ cihazım için Custom ROM yüklemek adına Google hizmetleri nasıl yüklenir öğrendim hocam. Sağ olun gene de. Genişletmek için tıkla... Konu eskiymiş. Yeni fark ettim.
Ahmet Çavdar dedi: Sonradan GM5+ cihazım için Custom ROM yüklemek adına Google hizmetleri nasıl yüklenir öğrendim hocam. Sağ olun gene de. Genişletmek için tıkla... Konu eskiymiş. Yeni fark ettim.