Huawei Cihaza Uygulama İndirmek

wSquenzy

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam. Yakın zamanda Huawei marka bir cihaz alacağım. Fakat bildiğiniz gibi App Gallery'de birçok uygulama bulunmuyor. İnternette biraz araştırma yaptığımda Aurora Store'u keşfettim. Cihaza Aurora Store'u yüklediğimde Netflix, Instagram, WhatsApp gibi uygulamaları inidirip kullanabilir miyim? Ayrıca Aurora Store'un resmi sitesi bu mudur? auroraoss.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Aurora Store ile kurabilirsiniz bir çok uygulamayı. Fakat bazı uygulamalar Google Play Hizmetleri istiyor ya kullanılmayabilir.
Örneğin Ziraat Bankası'nın QR kodu ile para çekemezsiniz ATM'den.

Peki farklı bir alternatif olan GSpace'in güvenirliliği konusunda bilginiz var mıdır? Sonuçta oradan indirdiğimiz uygulamalara Google, Instagram gibi hesaplarımızla giriş yapıyoruz. Aynı durum Aurora Store içinde geçerli

Aurora Store'da Anonim giriş de yapılıyor hocam. Aurora Store ile telefonunla uyumlu her ücretsiz uygulamayı kurabilirsin bunda sorun yok.

Ama kurduğun uygulamalarda, uygulama içi alışveriş yapacağın zaman genelde Google Play Hizmetleri olmasını ister. Yoksa çalışmaz.

Peki çok teşekkür ederim yardımlarınız için

Bu arada yukarıda paylaşmış olduğum site Aurora Store'un orijinal sitesi midir?

Peki çok teşekkür ederim yardımlarınız için
TWRP veya Root ile Gaaps kurabilirsin.
Root yaparak kurabilirsin Gaaps.
Root ederken Boot'un içinden (yani Kernel dosyası) şebeke servislerine hiç bir şekilde zarar verilmiyor. Sadece Super User (SU) bileşenleri yamalanıyor

Bu arada yukarıda paylaşmış olduğum site Aurora Store'un orijinal sitesi midir?
Evet orijinal site.
Aynı zamanda özgür paket deposu;

üzerinden de indirebilirsin.

Google hizmetlerini taklit eden alternatif servis vardı bir ara babamın babamın eski tableti için bir şeylere bakınırken denk gelmiştim ama adını unuttum belki o iş görebilir. Ya da sizin için uygulama desteği çok önemliyse Huawei değil Android ile gelen bir telefon düşünebilirsiniz. Günümüzde debloat yapmak da kolaylaştı. Destekli modelse Custom ROM bile kurabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…