Huawei cihazda ChatGPT uygulaması çalıştırılmıyor

TONYSTARK_35

Centipat
Daha fazla  
Huawei MatePad Air tabletimde ChatGPT'yi çalıştıramıyorum. App Gallery de zaten yok. APK olarak yüklesem de çalışmadı. Ayrıyeten gbox ile deniyorum yine olmuyor. Bu sefer de tarih saat yanlış hatası alıyorum. Bilen biri varsa cevap yazabilir mi? İstediği takdirde detay da sunabilirim.

• Huawei MatePad Air
  • ChatGPT
  • App Gallery
  • gbox
  • APK yükleme
  • tarih saat hatası
  • ChatGPT kurulumu
  • Android tablet sorunları
  • yazılım uyumsuzluğu
  • çözüm arayışı

Son düzenleyen: Moderatör:
Konunun üzerinden geçmiş ancak cevapsız kalmasın diye yazmak istedim. Ablamda da Huawei tablet var ve o da ChatGPT kullanamıyordu. Bakınırken bu konuya da denk geldim. Pek bir sonuç bulamayınca kendim yapmaya karar verdim. Aşağıda bıraktığım linke tıklayarak GitHub'ta kaynak kodlarına göz atabilirsin. Zaten oldukça basit bir şey. Release kısmından da APK dosyasını indirebilirsin. E-posta ve şifre girerek oturum açıp rahatlıkla kullanabilirsin. Google ile oturum açmayı denedim ancak işe yaramadı, Microsoft ve Apple'ı ise hiç denemedim. Birilerinin işine yarar umarım.

Link

Son düzenleme:
Aynı sorunu ben de yaşıyorum, Huawei müşteri hizmetlerine talep açtım onlarda GBox uygulaması içerisinden destek talebi oluşturmamı istediler. Oluşturduk bakalım, dönüş yaparlarsa buraya yazacağım.

Screenshot_20250205_024137_com.openai.chatgpt.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı