Huawei D14 açılırken siyah ekran süresi çok uzun sürüyor

Wolfunger

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Huawei D14 laptopa sahibim. Bilgisayarımı açmak istediğimde çok uzun bir siyah ekran beklemesi yaşıyorum. Açmaya çalışırken şarj girişinin yanında şarj LED ışığı yanıp sönüyor ve fan çalıştırıyor. Klavyede FN tuşunun ışığı ve caps tuşunun ışığı sabit yanıyor. Fan çalışıp kapanıyor yaklaşık 4 dakika sonra da bilgisayar açılıyor. Bilgisayarın BIOS'unu sıfırladım, Windows'u sıfırladım yeniden kurdum. Bilgisayarı açtım fanları temizledim. SSD testi yaptım, işlemci için Prime 95 ve RAM testleri yaptım bir problem gözükmüyor. Hiçbiri sorunuma çözüm olmadı arkadaşlar. Sizden fikir bekliyorum. Teşekkürler.

WhatsApp Video 2023-10-08 saat 01.08.50_b0c3f557 arkadaşlar açılış esnasının videosunuda ekledim yardımlarınızı bekliyorum

Hocam bende bu laptopu alacaktım bir korktum şimdi.

Vallahi hocam bu kız arkadaşımın laptopu, aynısından bende de var. 4 Senedir kullanıyorum benimkinde bir şey yok. Ama kız arkadaşımınki böyle çözemedik gitti. Huawei de cevap vermiyor mail falan attım en iyisi bulaşma hiç.

Vallahi hocam bu kız arkadaşımın laptopu, aynısından bende de var. 4 Senedir kullanıyorum benimkinde bir şey yok. Ama kız arkadaşımınki böyle çözemedik gitti. Huawei de cevap vermiyor mail falan attım en iyisi bulaşma hiç.
matebook d14 mü ? Bir de kız arkadaşınızınki yeni mi yada kaç senelik?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı