Merhaba, Huawei Matebook D14 dizüstü bilgisayarım var. Yeni bir telefon almak istiyorum. Huawei telefon, saat, dizüstü kullanan var mı? Yararları nedir?
Huawei saat konusunda fazlasıyla kalitelidir. Telefon konusunda 2019'dan önce çıkma telefon kullanmışlığım olduğumdan Google hizmetleri konusunda bir şey diyemem ama gayet kaliteli telefon üretmektedir. Farklı yollar ile Google servisleri iniyor diye biliyorum.
Telefonlarındaki malzeme kalitesi her daim beni tatmin etse de zayıf güncelleme desteği ve kapalı yazılımı beni hep kendisinden soğutmuştur. Etrafımda saatlerini kullanan kişiler genelde memnundu. Tabletleri konusunda bende çok memnundum açıkçası ancak Harmony OS nedense bazı uygulamalarda tüm gücü kullanmanıza izin vermiyor sanırım.
Telefonlarındaki malzeme kalitesi her daim beni tatmin etse de zayıf güncelleme desteği ve kapalı yazılımı beni hep kendisinden soğutmuştur. Etrafımda saatlerini kullanan kişiler genelde memnundu. Tabletleri konusunda bende çok memnundum açıkçası ancak HarmonyOS nedense bazı uygulamalarda tüm gücü kullanmanıza izin vermiyor sanırım.
Alakası yok derinlemesine inceledim uzun bir müddet (özellikle ilk sürümü) Android 12 tabanlıydı. Özel bir katmanı yoktu. Sonraki sürümleri ise incelemedim birazcık sinirlenip. Çekirdek bazında uygulama çalışma katmanı sanırım %40 işlemci gücü ve 2 GB RAM ile sınırlıydı hatırladığım kadarıyla.
Alakası yok derinlemesine inceledim uzun bir müddet (özellikle ilk sürümü) Android 12 tabanlıydı. Özel bir katmanı yoktu. Sonraki sürümleri ise incelemedim birazcık sinirlenip.
Güvenliğiniz için Çin markalarından uzak durmakta fayda var.
Batı dünyasında bilinçli kullanıcılar Samsung, Apple, Google pixel ürünleri alıyor. Yurt dışında yaşadığım için bunu gözlemleyebiliyorum. Bu konunun amerikan toplumunda muhabbeti çok dönüyor.
Haklısın bana kalırsa bir farkları yok. Ama en azından amerikalının benim veri güvenliğimi ihlal etme sebebinin bana daha çok ürün satmak olduğunu biliyorum.
Çin firmaları ise sistemi ele geçirmek için bunu yapıyorlar.