Telefonlarındaki malzeme kalitesi her daim beni tatmin etse de zayıf güncelleme desteği ve kapalı yazılımı beni hep kendisinden soğutmuştur. Etrafımda saatlerini kullanan kişiler genelde memnundu. Tabletleri konusunda bende çok memnundum açıkçası ancak HarmonyOS nedense bazı uygulamalarda tüm gücü kullanmanıza izin vermiyor sanırım.
Alakası yok derinlemesine inceledim uzun bir müddet (özellikle ilk sürümü) Android 12 tabanlıydı. Özel bir katmanı yoktu. Sonraki sürümleri ise incelemedim birazcık sinirlenip. Çekirdek bazında uygulama çalışma katmanı sanırım %40 işlemci gücü ve 2 GB RAM ile sınırlıydı hatırladığım kadarıyla.Tam anlamadım ama HarmonyOS'un Android'den ayrıldığını duymuştum. Ondan olabilir hocam.
Alakası yok derinlemesine inceledim uzun bir müddet (özellikle ilk sürümü) Android 12 tabanlıydı. Özel bir katmanı yoktu. Sonraki sürümleri ise incelemedim birazcık sinirlenip.
Haklısın bana kalırsa bir farkları yok. Ama en azından amerikalının benim veri güvenliğimi ihlal etme sebebinin bana daha çok ürün satmak olduğunu biliyorum.Veri güvenliği, Apple ve Google. Emin misiniz? Çinli rakiplerinden farkları var mı gerçekten?
@hakopera
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.