Huawei ekran değişimi

Eigby52

Hectopat
Az önce sakarlık yapıp ekranın sağ üst köşesinde çatlak açtım. Dokunmatikte sorun yok ekranda net. Sadece ön camı değiştirmek ne kadara mal olur bana? Orijinal Huawei garantili.
Model: Huawei nova 5t.

LCD ekran takılırsa maliyeti ucuza gelir.

Telefonum ekranının değişiminin 600 TL'ye yapılacağından bahsediliyordu internette elbette işçilik bedeli dahil değilken. Telefoncuya sorduğumda ise 200 TL dediler. :)

Hocam Huawei servisini arayıp sorsanız daha mantıklı olur bence. Sonuçta aramızda Huawei çalışanı olup fiyat bilgisi olan kişi sayısı azdır. Tavsiye sadece tabii yine siz bilirsiniz.

Ya ben tutuştum konu açtım her türlü gidecek. Belki bilen olur deneyen olur.

LCD ekran takılırsa maliyeti ucuza gelir.

Telefonum ekranının değişiminin 600 TL'ye yapılacağından bahsediliyordu internette elbette işçilik bedeli dahil değilken. Telefoncuya sorduğumda ise 200 TL dediler. :)

LCD ekran garanti sıkıntı çıkarmasın diye servise gidecek. Sadece ön camı en üstteki katmanı değişse yeter. Dokunmatiği denedim programlarla sıkıntı yok ekranda net. Çatlak var sağ üstte.

Buyurun hocam, burada telefonun yedek parça fiyatları yazıyor.

1.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı