Huawei FreeBuds 4 kulakta durmuyor

34lucifer28

Hectopat
Merhaba, birkaç gün önce Huawei FreeBuds 4 kulaklık aldım. Cihaz gerçekten çok iyi ve tüm özelliklerinin hakkını veriyor. Bu açıdan herhangi bir sorun yok. Ancak silikonsuz model olduğu için kulakta tam oturaklı durmuyor. Aynı sorunu yaşayan var ise nasıl bir çözüm buldu acaba? Apple için silikon bulabiliyorsunuz ancak Huawei FreeBuds 4 için uygun bir şey bulamıyorum. Bilgisi olan var mı acaba?

Çözüm yok. Earbud tip yalıtımsız kulaklıklar her kulağa uymuyor. 14 gün geçmediyse iade etmeye çalışın fakat hijyeni öne sürüp reddederler genelde.

Ters şekillerde takmayı denediniz m

Denedim denemesine de hocam olmuyor. Ayrıca bu kulaklığın sapı uzun bayağı farklı duruyor :)

Çözüm yok. Earbud tip yalıtımsız kulaklıklar her kulağa uymuyor. 14 gün geçmediyse iade etmeye çalışın fakat hijyeni öne sürüp reddederler genelde.

Aynen hocam. THH'den tut markanın kendisine kadar aradım. Ancak cevap hep aynı. Hijyenik ürün olması sebebiyle değişim yok. Sadece markanın asıl bayii şunu söylüyor. Bilmeyenin de aklında olsun diye yazıyorum bunu; mesela markanın asıl mağazasına gittiğiniz zaman size almadan önce kulaklık denetiyorlarmış. Ondan sonra karar verebiliyormuşsun. Ancak teknoloji mağazalarında bu imkan bildiğiniz üzere yok. Haliyle kulaklık kaldı elimde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı