Huawei FreeBuds SE 2 alınır mı?

meydikx

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar, başlıktaki kulaklığı almayı düşünüyorum benim için ses yüksekliği ve mikrofon kalitesi önemli. Bütçem 1000 TL civarı ona göre önerileriniz varsada atabilirsiniz.

Herkese iyi akşamlar, başlıktaki kulaklığı almayı düşünüyorum benim için ses yüksekliği ve mikrofon kalitesi önemli. Bütçem 1000 TL civarı ona göre önerileriniz varsa da atabilirsiniz.

Telefonunuzun markası nedir hocam?

1,5 seneye yakındır kullanıyorum, kulaklığın mikrofonu çok iyi değil. Bazen telefon aramalarında insanlar sesimin boğuk geldiğini söylüyorlar, bilmiyorum belki bağlantıdandır. Ses kalitesi iyi fakat ANC falan yok dışarıda ne varsa full+full duyuyorsunuz onu söyleyeyim, ve son zamanlarda sağ ya da sol kulaklıkta ses gitmeye başladı kulaklığı emcükleyince düzeliyor.

1,5 seneye yakındır kullanıyorum, kulaklığın mikrofonu çok iyi değil. Bazen telefon aramalarında insanlar sesimin boğuk geldiğini söylüyorlar, bilmiyorum belki bağlantıdandır. Ses kalitesi iyi fakat ANC falan yok dışarıda ne varsa full+full duyuyorsunuz onu söyleyeyim, ve son zamanlarda sağ ya da sol kulaklıkta ses gitmeye başladı kulaklığı emcükleyince düzeliyor.
birde anker r50i var aralarında kaldım hangisi sizce

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı