Huawei FreeBuds SE alınır mı?

• Konuyu başlatan Wayx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 3.272

Wayx

Hectopat
Yer
LTFM
İyi sosyaller arkadaşlar, uzun zamandır bir kulaklık arıyordum. Okula giderken gelirken dinlerim video izlerim vs. diye 1 haftadır arıyorum ilk olarak JBL 510 BT'yi tercih etmiştim ancak dışarıya ses sızdırma sorunu varmış diye vazgeçtim. Bugün bu kulaklığı gördüm hoşuma gitti testleride iyi görünüyor bütçem en fazla 1000 TL sizce alınır mı? Alınmazsa kulaklık önerileriniz nedir?

Zaten JBL kulaklıkların kulak pedleri çok küçük baskı yapıp ağrıtıyor.
FreeBuds SE alınır mı? Alınır zaten Huawei telefondan beklediğini son 2 yıldır bulamıyor 2019 yılında pazarda 2.idi ama giyilebilir teknolojide elma ile Huawei başta.
Ya da Buds 2 al üstüne ekleyerek.

Son düzenleme:
Zaten JBL kulaklıkların kulak pedleri çok küçük baskı yapıp ağrıtıyor.
FreeBuds SE alınır mı? Alınır zaten Huawei telefondan beklediğini son 2 yıldır bulamıyor 2019 yılında pazarda 2.idi ama gitilebilir teknolojide elma ile Huawei başta.
Ya da Buds 2 al üstüne ekleyerek.

Hayır alakası yok benim kafa yapım büyük ama 510BT hiç sıkıntı çekmedim sadece evet yüksek ses dinleyince ses sızdırıyor biraz.

Hayır alakası yok benim kafa yapım büyük ama 510BT hiç sıkıntı çekmedim sadece evet yüksek ses dinleyince ses sızdırıyor biraz.

Kulak pedleri küçük kulağı tam çevrelemiyor ve kulağa baskı yapıyor uzun süreli kullanımda ağrı yapar.
Sizin kulağınız onun kulak pedlerinin boyundan 2 kat daha küçükse kulağı içine alır.

JBL 510BT'de ses sızması var, yakınında biri oturursa yüksek seste müziğin sesini duyabilir diyor incelemede.

Screenshot_1.jpg

Konfor açısından da çok iyi değil görünüyor. 0,35 lbs yani 158 gram ağırlığında kulaklık ama bunun 2 katı kadar kafaya baskı uyguluyormuş.

Screenshot_2.jpg

Huawei güzel bir kulaklığa benziyor. Ayrıntılı incelemesi olarak şunu izleyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı