Huawei G8 Nasıldır?

Makaleler
9
Daha fazla  
Arkadaşlar Technopat'ın inceleme videosunu izledim fakat tam emin olamadım. Bu telefon günlük hayatta, video/film izlerken, resim çekerken ve az çok da grafik gerektirmeyen oyun (CoC) oynarken sıkıntı çıkarır mı? Batarya performansı iyi midir? Cevaplarsanız memnun olurum, yarın öğle vaktine doğru bu cihazı alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel telefona benziyor bataryası 3000 mAh 1 gün çıkarırsınız fazla abartmazsanız. COC falan rahat oynatır RAM'i de 3GB.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu incelemeyi de izleyebilirsiniz

Günlük kullanımda sıkıntı çıkarmaz. Üst düzey grafik oyunlarında Adreno 405, 1080P için yetersiz. Çözünürlüğü düşürmen gerekecek yüksek grafiğe sahip oyunlarda. Ufak, tefek diğer oyunlarda ise sıkıntı yaşatmaz.

LG G4'ün kronik sorunları sebebiyle vazgeçip Huawei G8 alırsam fazla bir performans kaybı yaşar mıyım (Oyunlar için söylemiyorum genel kullanım için) ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı