Huawei HG253 ping sorunu

alptekin1caner

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Uzmanı
Merhabalar,

Yaklaşık 4,5-5 senedir Superonline Fiber altyapı kullanıcısıyım. Evimde Pirelli marka modem bulunuyordu ve yılını doldurduğundan dolayı arıza yapıp yeni modem talebinde bulundum. Getirilen modem Huawei marka HG253 model numarasına sahip.

Modemde bir kusur var fakat Superonline Teknik Destek ekibi ve Huawei Türkiye Teknik Destek ekibi bu sorunumu gideremedi... Modeme kablo ile bağlanıldığında Team Speak 3, Infestation: Survival Stories, DayZ ve H1Z1 isimli program ve oyunlarda bağlantı sorunu gerçekleşiyor fakat Wireless üzerinden bağlanıldığında hiçbir problem bulunmamaktadır. Firmware update'lerinden yazılım güncellemelerine kadar olan her şey yapıldı. Testler gerçekleştirildi. Wireless adaptörü alıp masaüstüme taktım sorun giderildi fakat CS:GO gibi oyunlarda anlık delay ya da loss karşımı bir etken pingimi fırlatıyor ve gerçekten çok can sıkıcı hale geldi...

Bu sorun ile ilgili bir bilgisi olan ya da bu modemi kullanıpta bu sorunu halledebilmiş birileri varsa yardımcı olursa çok sevinirim...

İyi forumlar dilerim!

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözümü yok aynı şekil Superonline bana da ısrar ediyor sorun olmadığına karşın ama hala hala yapmıyorlar.Tek çözüm senin uyguladığın

@dominik35, Ben sorunumu hallettim. En yakın teknik servise gidip olayını anlat. Tabii ben 6 ay boyunca müşteri hizmetlerini arayarak çözdüm. Bir arkadaşım bizzat 2 gün önce gidip sorununu anlattı. Teknik servisteki elemanlar o modemin fiber altyapıyı destekleyemeyeceğini, eski bir modem olduğunu söylediler ve arkadaşıma benimde şuan kullandığım HG255S modelini verdiler. Bu modem de bütün sorunlar giderilmiş. Dediğim gibi en yakın Superonline teknik servisine giderek sorununu anlat.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı