h253s için root şifresini de bulmuşken paylaşayım. Herşey aynı malum tek fark root şifresi

Kullanıcı adı : Root

şifre : R8Ibq_2K15Gna

Root un r harfinin büyüklüğüne kadar dikkat edin Ancak burada belirtilen firmware i S modeline yüklemeyin aman diyim.
Bu yönetici hakları sayesinde superonline şartı olmadan diğer sağlayıcılar ile de modeminizi kullanabileceksiniz

merhaba V100R001C01B035 bendeki versiyon upgrade failed invalid image file diyor.Ben voipi ve dect i kullanacağım eğer firmware i değiştirip güxel bir arayüz bulabilirsem.yardım rica ederim.hg253s süperonlineden elimdeki cihaz.ddwrt ve openwrt den bişey bulamadım.elinizdeki firmware olaydı iyiydi ama tutmadı.
merhaba V100R001C01B035 bendeki versiyon upgrade failed invalid image file diyor.Ben voipi ve dect i kullanacağım eğer firmware i değiştirip güxel bir arayüz bulabilirsem.yardım rica ederim.hg253s süperonlineden elimdeki cihaz.ddwrt ve openwrt den bişey bulamadım.elinizdeki firmware olaydı iyiydi ama tutmadı.

Peki bu dosyanın HG531 V1 için olanını bulabilir miyim?

Link ölü, Firmware linki lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…