Ben TTNET'in dağıttığı Huawei HG521 model modemi kablolu olarak kullanıyorum. İnternette gördüğüm resimlerdeki modem arayüzüyle benim modemimin arayüzü farklı. Üsteki resimler internette bulduklarım. Aynı bu şekilde birçok resim var aynı modemin arayüzüyle ilgili. Benim modemimin arayüzünün resmi ise aşağıda. Bendeki eksiklikler neyden kaynaklanıyor ve arayüzümü nasıl geliştirebilirim?
Ekran görüntülerine baktım ancak eksik kısmı anlayamadım biraz daha detay verir misin? Bu arada sağ üstte Bookmark'lı duran Her yönüyle Benchmark rehberi - Makaleler - CHIP Online Şu yazı mı? 2010'da yazmıştım, benim makalem, güncelini hazırlayayım Technopat'a iyi hatırlattın
Evet o yazı o yazı. Sorunumla ilgilide üstteki 2 resimde sol tarafta Durum, Temel, Gelişmiş, Bakım ana başlıkları varken bende sadece Durum ve Bakım var. Bazı ayarlar Gelişmiş ve Temel bölümlerinde olduğu için o ayarları yapamıyorum şu anda.
Dostum dediğin dosyayı indirdim ama nasıl kuracağımı bulamadım. Bi anlatır mısın nasıl kuruluyor bu dosya. Ayrıca internette birkaç sitede okuduğuma göre yanlış firmware yüklersek modem çalışmazmış ? Bunu diyenler bakkalda olabilir ama emin olamadım. Sen anlatır mısın nasıl yükleyeceğim ben bunu ?
Dostum sorun o zaten benim arayüzümde gelişmiş diye bir seçenek yok
Bakım menüsünde de sadece modemle ilgili birkaç bilgi var. Oradaki verileride değiştiremiyorum. Muhtemelen onlar da gelişmiş menüsünden değiştiriliyordur.