Huawei HG521 Modem Arayüzü Eksik

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
7pvdl.jpg
7pvf6.jpg

Ben TTNET'in dağıttığı Huawei HG521 model modemi kablolu olarak kullanıyorum. İnternette gördüğüm resimlerdeki modem arayüzüyle benim modemimin arayüzü farklı. Üsteki resimler internette bulduklarım. Aynı bu şekilde birçok resim var aynı modemin arayüzüyle ilgili. Benim modemimin arayüzünün resmi ise aşağıda. Bendeki eksiklikler neyden kaynaklanıyor ve arayüzümü nasıl geliştirebilirim?

7pvfs.png

Ekran görüntülerine baktım ancak eksik kısmı anlayamadım biraz daha detay verir misin? Bu arada sağ üstte Bookmark'lı duran Her yönüyle Benchmark rehberi - Makaleler - CHIP Online Şu yazı mı? 2010'da yazmıştım, benim makalem, güncelini hazırlayayım Technopat'a iyi hatırlattın :)

Evet o yazı o yazı. Sorunumla ilgilide üstteki 2 resimde sol tarafta Durum, Temel, Gelişmiş, Bakım ana başlıkları varken bende sadece Durum ve Bakım var. Bazı ayarlar Gelişmiş ve Temel bölümlerinde olduğu için o ayarları yapamıyorum şu anda.

Dostum dediğin dosyayı indirdim ama nasıl kuracağımı bulamadım. Bi anlatır mısın nasıl kuruluyor bu dosya. Ayrıca internette birkaç sitede okuduğuma göre yanlış firmware yüklersek modem çalışmazmış ? Bunu diyenler bakkalda olabilir ama emin olamadım. Sen anlatır mısın nasıl yükleyeceğim ben bunu ?

Modem arayüzümün sifresini bulamıyorum ama bu modem sarfasından olacak. Gelişmiş yada bakımda olması lazım kurcala biraz bulursun. ;)

Dostum sorun o zaten benim arayüzümde gelişmiş diye bir seçenek yok :)

Bakım menüsünde de sadece modemle ilgili birkaç bilgi var. Oradaki verileride değiştiremiyorum. Muhtemelen onlar da gelişmiş menüsünden değiştiriliyordur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı