Huawei HG531s V1 modeme bağlı telefonları görme

• Konuyu başlatan LL`
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 9.744

LL`

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci(Stajyer)
Öncelikle cümleten selamın aleyküm. Benim kendi internetim ile ilgili bir sorum vardı. Şimdi bizde Vodafone evde internet var. Modem de Huawei marka HG531s V1 modeli. Ağ arayüzünde giriş yaptıktan sonra hangi kısımda, kimler internete bağlı diye aramaya çalışıyorum ama bulamıyorum çünkü çok karışık bana göre. Bilen kişiler yardımcı olacaksa sevinirim,teşekkürler,iyi akşamlar.

Merhaba, solda gelişmiş kısmının altında kablosuz sekmesinde görünüyor diye hatırlıyorum yada solda temel sekmesinin altında kablosuzda olması lazım. O kısımların ekran görüntülerini eklerseniz daha kolay yardımcı olabiliriz.

Merhaba, solda gelişmiş kısmının altında kablosuz sekmesinde görünüyor diye hatırlıyorum yada solda temel sekmesinin altında kablosuzda olması lazım. O kısımların ekran görüntülerini eklerseniz daha kolay yardımcı olabiliriz.
1615666368160.png
1615666382175.png
1615666397338.png

kusura bakmayın hortlatıyorum ama yardımcı olursanız sevinirm.

Öncelikle cümleten selamünaleyküm. Benim kendi internetim ile ilgili bir sorum vardı. Şimdi bizde Vodafone evde internet var. Modem de Huawei marka HG531s V1 modeli. Ağ arayüzünde giriş yaptıktan sonra hangi kısımda, kimler internete bağlı diye aramaya çalışıyorum ama bulamıyorum çünkü çok karışık bana göre. Bilen kişiler yardımcı olacaksa sevinirim, teşekkürler, iyi akşamlar.

Modem ara yüzüne girdikten sonra sol tarafta durum başlığı altında alt başlıklar geliyor. Orada bulunan LAN seçeneğini seçip sonrasında ise gelen ekrandan Ethernet seçeneğini seçtiğiniz zaman bağlı olan cihazları görebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı