Merhaba arkadaşlar modem arayüzünden port açmaya çalıştığım zaman açtığımı düşünüyorum ama etkinleştiremiyorum devredışı olarak kalıyor. GTA Online için böyle bir şey yapma gereksinimi duydum fakat NAT type mevzusu "strict" olarak kalıyor "open" yapmak istiyorum bunun için tam olarak ne yapabilirim? Bu sorundan dolayı nezaman GTA Online session'larına bağlansam left oluyorum ınternet servis sağlayıcım Vodafone'dur daha önce böyle bir benzer sorunlar yaşamıyordum. Epic Games mevzusu sağ olsun bu durumdan dolayı başladı GTA Online'da arkadaşlarımla playlist ve heist yapmak istediğimde aynen bu şekilde mağdur oldum. Yardımcı olabilirseniz lütfen çok sevinirim.
Not: Adam akıllı yardımcı olmayan biri lütfen bana yardımcı olmasın gram aklı varsa beni uğraştırmasın örn. İlk başta yardımcı olupta daha sonra yardımcı olmayan şahsiyetlerden bahsediyorum.
Not: Adam akıllı yardımcı olmayan biri lütfen bana yardımcı olmasın gram aklı varsa beni uğraştırmasın örn. İlk başta yardımcı olupta daha sonra yardımcı olmayan şahsiyetlerden bahsediyorum.