Huawei HG531s V1 QoS ayarları nasıl olmalı?

Kaanskvk

Centipat
Daha fazla  
Vodafone Huawei HG531s V1 modemim var. Akşamları diğerleride Wi-Fi'yi kullanınca oyunlarda pingim çıkıyor. Bunu QoS ile çözebileceğimi okudum. Önceliği bana verip pingimi azaltabilir miyiz? Modemin QoS arayüzünü ekliyorum.
Ayrıca Xiaomi Wi-Fi range extender Pro ile kullanabilir miyim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250818-172254_Chrome.jpg
    Screenshot_20250818-172254_Chrome.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_20250818-172300_Chrome.jpg
    Screenshot_20250818-172300_Chrome.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 15
Vodafone Huawei HG531s V1 modemim var. Akşamları diğerleride Wi-Fi'yi kullanınca oyunlarda pingim çıkıyor. Bunu QoS ile çözebileceğimi okudum. Önceliği bana verip pingimi azaltabilir miyiz? Modemin QoS arayüzünü ekliyorum.
Ayrıca Xiaomi Wi-Fi range extender Pro ile kullanabilir miyim?

Vallahi hocam o arayüzle bunu yapabilecek kişi var mı bilmiyorum ayrıca modemin işlemcisi de yetmiyor olabilir ben o yüzden modemi köprü moduna alıp yanına OpenWrt kurduğum Xiaomi AX3000T yi kullanıyorum modem kısaca routera interneti aktarıyor geri kalan her şeyi router hallediyor bende daha önce Wi-Fi genişleticisi kullanıyordum şu an gerek kalmıyor internet her yerde çekiyor.

Vallahi hocam o arayüzle bunu yapabilecek kişi var mı bilmiyorum ayrıca modemin işlemcisi de yetmiyor olabilir ben o yüzden modemi köprü moduna alıp yanına OpenWrt kurduğum Xiaomi AX3000t yi kullanıyorum modem kısaca routera interneti aktarıyor geri kalan her şeyi router hallediyor bende daha önce Wi-Fi genişleticisi kullanıyordum şu an gerek kalmıyor internet her yerde çekiyor.

Hocam zaten 1 ay falan kalacağım o yüzden para harcamayı düşünmüyorum mümkünse diye sordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı