Huawei HG630a Modem Arayüzüne Giriş Sorunu

Theodore34

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Modemim Huawei HG630a. İnternet servis sağlayıcım TTNET. Modem arayüzündeki ilk kullanıcı adı admin şifresi ttnet idi. Ben bunu değiştirmiştim ve kullanıcı adını ve şifreyi unuttum. Müşteri hizmetlerini aradığımda beni Huawei Çağrı Merkezine yönlendirdiler ve onlarda modemin garantisi bittiği için destek veremediklerini söylüyorlar. Bildiğim kadar tek çare reset fakat resetlediğimde modem kurulumunu nasıl yapacağımı bilmiyorum, internet bağlantımı yapamayacağımdan korkuyorum. Modemin kullanım kılavuzu var ve orda yazıyor ama sanki ben modemi kurarken müşteri temsilcisinin söylediklerini girmiştim belkide kılavuzla aynıdır hatırlamıyorum. Bu model modemi kullananlar veya bu konu hakkında bilgili olanlar yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Reset at. Aynı modem bende var. Direk internete bağlanıyor. Sıkıntı etmene gerek yok. Fabrika ayarlarındaki şifren de modemin arkasında yazıyor. Onunla bağlanıp arayüzden tekrar ayarları yapabilirsin.

Reset at. Aynı modem bende var. Direk internete bağlanıyor. Sıkıntı etmene gerek yok. Fabrika ayarlarındaki şifren de modemin arkasında yazıyor. Onunla bağlanıp arayüzden tekrar ayarları yapabilirsin.
Eminmisin bazıları modemin farklı bir dil ve sürümle geldiğini söylüyor resetleyince. Ama sanırım resetlemeden önce ADSL kullanıcı adı ve şifreyi öğrenmem gerekiyor.

Eminmisin bazıları modemin farklı bir dil ve sürümle geldiğini söylüyor resetleyince. Ama sanırım resetlemeden önce ADSL kullanıcı adı ve şifreyi öğrenmem gerekiyor.
Modem hattan otomatik alıyor bilgileri. Defalarca reset attım. Yine de arayüzden kullanıcı adı ve şifreyi alabilirsin. Dil sorunu olmuyor. Türkçe oluyor resetten sonra da.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı